OnlyEmre Hectopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 197 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2021 #1 Arkadaşlar Valorant'ta bedava VP alma yollarını söyler misiniz? Twitch ve çekilişler dışında, onlar çok uzun sürüyor.
Arkadaşlar Valorant'ta bedava VP alma yollarını söyler misiniz? Twitch ve çekilişler dışında, onlar çok uzun sürüyor.
DJHavuc Hectopat Katılım 12 Şubat 2018 Mesajlar 127 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2021 #11 Twitch üzerinden çekiliş veya SP ile bedavaya alabilirsiniz, bazı yayıncılar SP karşılığında VP verebiliyor. Artı 0 Eksi
Twitch üzerinden çekiliş veya SP ile bedavaya alabilirsiniz, bazı yayıncılar SP karşılığında VP verebiliyor.
4 472423 Decapat Katılım 26 Haziran 2021 Mesajlar 526 8 Ağustos 2021 #12 GFYT dedi: Oyunlarda parayla satın alınabilen bu tür şeyleri bedavaya alamazsınız. Genişletmek için tıkla... Hayır alınıyor CS:GO'da bazı sitelerde vs atarak skin kazanıyorsun skinler de gerçek para ediyor. Artı 0 Eksi
GFYT dedi: Oyunlarda parayla satın alınabilen bu tür şeyleri bedavaya alamazsınız. Genişletmek için tıkla... Hayır alınıyor CS:GO'da bazı sitelerde vs atarak skin kazanıyorsun skinler de gerçek para ediyor.
KAAN7485 Hectopat Katılım 17 Ekim 2021 Mesajlar 272 Çözümler 2 10 Şubat 2022 #13 OnlyEmre dedi: Arkadaşlar Valorant'ta bedava VP alma yollarını söyler misiniz? Twitch ve çekilişler dışında, onlar çok uzun sürüyor. Genişletmek için tıkla... Buff diye bir uygulama var bir ay civarı süre Valorant oynayarak görevlerini yaparsanız buff puanı kazanarak 1000 VP civarı alabilirsiniz ben kullanmadım sadece YouTuber'larda gördüm araştırmakta fayda var bir bakın. Artı 0 Eksi
OnlyEmre dedi: Arkadaşlar Valorant'ta bedava VP alma yollarını söyler misiniz? Twitch ve çekilişler dışında, onlar çok uzun sürüyor. Genişletmek için tıkla... Buff diye bir uygulama var bir ay civarı süre Valorant oynayarak görevlerini yaparsanız buff puanı kazanarak 1000 VP civarı alabilirsiniz ben kullanmadım sadece YouTuber'larda gördüm araştırmakta fayda var bir bakın.