Merhaba arkadaşlar ben Umut. Valorant oyuncusuyum. Ancak dün akşamdan beri: Beklenmedik bir durum oluştu. Tekrar denemeni veya yeniden başlatmanı öneriyoruz. Aksi halde lütfen oyuncu destek ekibi ile iletişime geç. Sorunu karşıma çıkıyor. Her şeyi denedim Vanguard'ı sildim yükledim uyumlulukla oynadım olmadı. Çözümünü bilen varsa yazabilir mi? (Oyunu çok seviyorum bir an önce bu hatadan kurtulmak istiyorum)
Ben şu sorunu çözeyim oynamasamda olur ama çözmek istiyorum. Başkaları sorun yaşıyorsa çözerim bu sayede. Çözmek için herşeyimi verirdim. (Zula çok kötü oyun be p2w olmasa belkide p2w işte)
Lütfen yardım edin valorant "beklenmedik bir sorunla karşılaştık" hatası başka bir riot oyununda olmuyor lütfen yardımcı olun please.
Ben şu sorunu çözeyim oynamasamda olur ama çözmek istiyorum. Başkaları sorun yaşıyorsa çözerim bu sayede. Çözmek için her şeyimi verirdim. (Zula çok kötü oyun be P2W olmasa belki de P2W işte)
Lütfen yardım edin Valorant "beklenmedik bir sorunla karşılaştık" hatası başka bir Riot oyununda olmuyor please.
Ben şu sorunu çözeyim oynamasamda olur ama çözmek istiyorum. Başkaları sorun yaşıyorsa çözerim bu sayede. Çözmek için her şeyimi verirdim. (Zula çok kötü oyun be P2W olmasa belki de P2W işte)
Lütfen yardım edin Valorant "beklenmedik bir sorunla karşılaştık" hatası başka bir Riot oyununda olmuyor please.
Aynı sıkıntıyı yaşıyorum dediğiniz her şeyi yaptım 2 haftadır oyuna giremiyorum çözümü yok mu bunun ya sen 2 saat giremedin vazgeçtin al şimdi yak buna.
Aynı sıkıntıyı yaşıyorum dediğiniz her şeyi yaptım 2 haftadır oyuna giremiyorum çözümü yok mu bunun ya sen 2 saat giremedin vazgeçtin al şimdi yak buna.