Valorant "beklenmedik bir durum oluştu" hatası

Umut Ensar

Picopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Ben Valorant oynuyorum. Ancak dün akşmadan beri bir sorun var. "Beklenmedik bir durum oluştu" diyor. Altında güncelle yazıyor basıyorum hiçbir şey olmuyor. Oyunu çok seviyorum.

Abicim kurulum dosyalarını sildimmi bilmiyorum ancak oyunu 10002139123141 kez silip yükledim.
Hocam kurulum dosyası dediğim internetten yükleyip açıp oyunu kurduğunuz program onu kökten silin oyunu silin kalan Riot Games dosyalarını silin internetten yükleyip tekrar kurun

Hocam kurulum dosyası dediğim internetten yükleyip açıp oyunu kurduğunuz program onu kökten silin oyunu silin kalan Riot Games dosyalarını silin internetten yükleyip tekrar kurun
Hocam yani abicim sana ne kadar teşekkür etsem fayda etmez nerdeyse 3 konu açtım çözülmedi son konuyu açtım Allah bana seni gönderdi eyvallah çok teşekkürler oldu.

Hocam kurulum dosyası dediğim internetten yükleyip açıp oyunu kurduğunuz program onu kökten silin oyunu silin kalan Riot Games dosyalarını silin internetten yükleyip tekrar kurun.

Abicim senden Allah razı olsun ne varsa denedim olmadı olmadı bu sayfayı tıkladım iyi ki de tıklamışım çok teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…