Valorant Beta Key'im İptal Oldu

Thapena

Hectopat
Valorantı neredeyse 2 haftadır durmadan oynuyordum. Sabah girmiştim en son fakat şuanda giremiyorum. Sitesinden durumu kontrol et dediğimde daha değil diyor fakat normalde betadaydım. Twitch bildirimlerinde de gözüküyor betada olduğum hesaplar da bağlı ama saçma bir şekilde oyuna giremiyorum. Ne yapmalıyım? Daha önce başına böyle birşey gelen var mı?

Bu olay başıma geldi. Arka arkaya iki tane düşmüştü. Siteyi kontrol ederken güme gitti. Destek sistemine ulaştım, adamlar hazır cevap verip geçiştiriyorlar. Biraz üsteleyince bilgi istiyorlar ama gene de çözemiyorlar. Sonra kullanıcı adını değiştirip, tekrar yayın izledim üçüncü kere beta hakkı düştü. RIOT Türkiye ekibi, Facebook leş destek sistemiyle aynı. Çözüm için değil, kullanıcıyı sinir etmek için varlar.

Şahsen RIOT ile olan maceram orada bitti. Bu arada kullanıcı adı değiştim diye, 10 senelik LoL hesabı da kayboldu. Bunu ilettiğim halde benden hesabı kurduğum ilk bilgileri istiyorlar. Hesabı zaten kurduğum e-posta ile filan ulaşıyorum. Bir de kanka şu bilgileri yolla gibi tanımadığı insana sokak serserisi gibi yaklaşımları var. Çözemediler, geri destek biletine bir güzel giydirip çıktım. RIOT ait ne kadar sosyal medya hesabı ve onların yalakası tipler varsa da engelledim. Hayatımda aldığım en iyi kararlardan biri olabilir.

Yani topluluk, yönetici ekibi her şeyi berbat bir firma. Sinir yapınızın bozulmaması için Tencent %100 hissesi olan RIOT games uzak durmanızı öneririm. Tencent ayrıca Epic Games %40 yakın hissesine sahip, o firmanın da yaptıklarını görüyorsunuz. Epic games hakkında bir destek bileti ilettiğimde, Fortnite oyun dosyalarını doğrulayın diye geri cevap almıştım.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı