Valorant bıçak mı skin mi?

micheal owen

Hectopat
Yer
Istanbul
Daha fazla  
Arkadaşlar toplam 4100'VP'm var şu an kelebek bıçak almak çok istiyorum ama vandal skinim yok yani var ama Battle Pass deseni. O da berbat bir şey sizce kelebek mi alayım vandal mı? Vandalı sonra 1450VP atıp alabiliyorum.

Arkadaşlar toplam 4100'VP'm var şu an kelebek bıçak almak çok istiyorum ama vandal skinim yok yani var ama Battle Pass deseni. O da berbat bir şey sizce kelebek mi alayım vandal mı? Vandalı sonra 1450VP atıp alabiliyorum.

Net kelebek.

Champions Kelebek kötü bana göre. O yüzden pazara güzel bir skin gelmesini bekle. Gelmiyorsa son gün alırsın.

Kelebek al rgx katana gelirse de net al

Haa hocam kelebek derken rgx zannetm :D hocam bence champions kelebek baya kötü 5350 çok fazla. Bence daha güzel bir bıçak bekle, zevk meselesi tabi bunu sevdiysen al

Champions kelebek kötü bana göre. O yüzden pazara güzel bir skin gelmesini bekle. Gelmiyorsa son gün alırsın.

O değil hocam normal özel harekat champions gereksiz pahalı.

Kelebek al rgx katana gelirse de net al.

Haa hocam kelebek derken rgx zannetm :D hocam bence champions kelebek bayağı kötü 5350 çok fazla. Bence daha güzel bir bıçak bekle, zevk meselesi tabii bunu sevdiysen al.

Hocam ben özel harekat kelebek diyordum.

O değil hocam normal özel harekat champions gereksiz pahalı.

Hocam ben özel harekat kelebek diyordum.
Ooo hocamm ben bayaa karıştırmışım ortalığı, dediğim gibi zevk meselesi ancak ben olsam jett bıçağı veya yelpaze alırdım kelebek rgx olsa sıkmaz ama özel harekat bi süre sonra sıkar gibime geliyo.

Özel harekat kelebeği kullanıyorum gece pazarından 2.201 VP'ye aldım. Aldığım ücret için süper ama 3550 verilmez, en azından bana göre.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı