hhydraa Hectopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 341 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2022 #1 Yakında Valorant oyununa para yatırıp bir bıçak almayı düşünüyorum. Önerdiğiniz bıçaklar nelerdir?
NoxyOfficial Decapat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 560 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri Amd Radeon R7 240 AMD Athlon 200GE A320M-S2H-CF 8 GB Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2022 #2 Rgx katana ve kelebek, Asil Karambit, yağmacı karambit.
S Sistemsiz Oyunlar Hectopat Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 744 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2022 #3 Asil Karambit.
hhydraa Hectopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 341 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2022 #4 NoxyOfficial dedi: Rgx katana ve kelebek, Asil Karambit, yağmacı karambit. Genişletmek için tıkla... Evet, olabilir ama başka düşündüklerimde var.
NoxyOfficial dedi: Rgx katana ve kelebek, Asil Karambit, yağmacı karambit. Genişletmek için tıkla... Evet, olabilir ama başka düşündüklerimde var.
Rawexy Decapat Katılım 3 Aralık 2022 Mesajlar 157 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2022 #5 Xenohunter Knife kesinlikle. Aldığımdan beri hiç sıkılmadan kullanıyorum
B Burak İncehasan Hectopat Katılım 26 Mart 2022 Mesajlar 1.833 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2022 #6 Eğer belirli bir skini bekleyecekseniz bunu önermem çünkü düşmüyor eğer mağazanıza düşerse : Valorant go 1. cilt bıçağı Yitik Hançer Yağmacı Hançer Yağmacı karambit rgx kelebek ve katana(favorim) Aklıma gelenler bunlar.
Eğer belirli bir skini bekleyecekseniz bunu önermem çünkü düşmüyor eğer mağazanıza düşerse : Valorant go 1. cilt bıçağı Yitik Hançer Yağmacı Hançer Yağmacı karambit rgx kelebek ve katana(favorim) Aklıma gelenler bunlar.
Hyuuga Neji Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 7.091 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2022 #7 hhydraa dedi: Yakında Valorant oyununa para yatırıp bir bıçak almayı düşünüyorum. Önerdiğiniz bıçaklar nelerdir? Genişletmek için tıkla... Uzaylı avcısı, net ve değişmem. Pek çok kişi de aynı fikirde olur. İngilizcesi Xenohunter knife.
hhydraa dedi: Yakında Valorant oyununa para yatırıp bir bıçak almayı düşünüyorum. Önerdiğiniz bıçaklar nelerdir? Genişletmek için tıkla... Uzaylı avcısı, net ve değişmem. Pek çok kişi de aynı fikirde olur. İngilizcesi Xenohunter knife.
hhydraa Hectopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 341 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2022 #8 Rawexy dedi: Xenohunter knife kesinlikle. Aldığımdan beri hiç sıkılmadan kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Hyuuga Neji dedi: Uzaylı avcısı, net ve değişmem. Pek çok kişi de aynı fikirde olur. İngilizcesi xenohunter knife. Genişletmek için tıkla... Xenohunter baktımda hem ismiyle alakası yok hem de pek benim tarzım değil.
Rawexy dedi: Xenohunter knife kesinlikle. Aldığımdan beri hiç sıkılmadan kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Hyuuga Neji dedi: Uzaylı avcısı, net ve değişmem. Pek çok kişi de aynı fikirde olur. İngilizcesi xenohunter knife. Genişletmek için tıkla... Xenohunter baktımda hem ismiyle alakası yok hem de pek benim tarzım değil.
ayı kapanı Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 843 Çözümler 3 12 Aralık 2022 #9 Hocam çoğu bıçağı test ettim aralarında en sevdiğim Yağmacı Karambit, Yelpaze ve RGX Katana oldu.
Phomeus Kilopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 845 Çözümler 14 13 Aralık 2022 #10 Rgx kelebek çok renkli bir skin kolay kolay sıkılmazsın bence.