Valorant bıçak önerisi

Freenzy

Decapat
Daha fazla  
Gaia 2.0 bıçak mı yoksa kuronami no yaiba mı?

Yoru mainim mavi kuronami uyuyor eline ama gaia bıçak ta çok iyi.

Dosya Ekleri

• axe-dagger3.png
    axe-dagger3.png
    160,2 KB · Görüntüleme: 306
  • Kuronami_no_Yaiba.png
    Kuronami_no_Yaiba.png
    95,8 KB · Görüntüleme: 72

Yoru mainsen bence gaia daha iyi olur diye düşünüyorum çekişi falan çok iyi fakat diğer karakterler içinde mesela Sova Jett gibi karakterlere kuronami çok iyi uyuyor.
Yoruyada uyuyor kuronami fakat gaia daha iyi durur diye düşünüyorum.

İkisi arasından kuronami daha iyi. İki bıçaktan bence daha iyi olanları da var.

Bu arada fotoğraf dışında gaia bıçağın kırmızı, mavi ve yeşil seçenekleri var bakabilirsiniz ama benim en sevdiğim kırmızı.

Öneriniz var mı acaba?

Ne tarz sevdiğinize bağlı. Karambit istersen RGX, kelebek istersen RGX veya sihirçakı, uzaylı avcısı veya ulupençe bıçakta olabilir. Ayrıyeten ışık yadigarı hançerleri de olabilir. Katana istersen RGX veya sürat canavarı alabilirsin. Benim kendimce önerilerim bunlar.

Ne tarz sevdiğinize bağlı. Karambit istersen RGX, kelebek istersen RGX veya sihıracakı, uzaylı avcısı veya ulupençe bıçakta olabilir. Ayrıyeten ışık yadigarı hançerleri de olabilir. Katana istersen RGX veya sürat canavarı alabilirsin. Benim kendimce önerilerim bunlar.

Yani benim gaia 2 hoşuma gitti güzel ve değişik bir çekiş animasyonu var aynı şey kuronami içinde geçerli ama gaianın çekişini kuronamiden daha iyi buluyorum animasyon çeşitliliğindede kuronami öne çıkıyor neyse yani ben daha çok gaia yı sevdim ama fikirleriniz için teşekkür ederim.

İYİ GÜNLER

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı