Valorant bıçak önerisi

ZynexEG

Femtopat
İlk ve son defa bıçak alacağım beni sıkmayacak ilk gunku gibi zevk verecek bir şey arıyorum. Aklimda RGX karambit veya yağmacı karambit var. Sordugum herkes kelebek skinleri icin sonradan sıkar dedi. Cevaplarda skin onerirseniz sevinirim (Katana veya eldiven tardi sevmiyorum)

İlk ve son defa bıçak alacağım beni sıkmayacak ilk gunku gibi zevk verecek bir şey arıyorum. Aklimda RGX karambit veya yağmacı karambit var. Sordugum herkes kelebek skinleri icin sonradan sıkar dedi. Cevaplarda skin onerirseniz sevinirim (Katana veya eldiven tardi sevmiyorum)
Asil veya uzay avcısı.

RGX almayın setin geldiği tarihde almıştım sıktı.

Rgx karambit sıkmaz demiyorum ama yagmaci oynadıkça net bir şekilde sıkıyor. Bence rgx karambit şu anki en iyi seçenek. Kuronami no yabia tarzı seviyorsan o da güzel bir bıçak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı