Valorant bıçak tavsiyesi

Jellyel7

Hectopat
Makaleler
4
Valorant'ta envanterimde hiçbir skin yok. Yakın zamanda oyuna bayağı bir para yatırmayı düşünüyorum bıçak, vandal ve Phantom alacağım.
Düşündüğüm bıçaklar: Uzaylı avcısı bıçak, RGX kelebek, Asil Karambit sizce ne alayım?

Valorant'ta envanterimde hiçbir skin yok. Yakın zamanda oyuna bayağı bir para yatırmayı düşünüyorum bıçak, vandal ve Phantom alacağım.
Düşündüğüm bıçaklar: Uzaylı avcısı bıçak, RGX kelebek, Asil Karambit sizce ne alayım?

RGX daha pahalı ama iyi bence uzaylı avcısı ya da RGX.

Bana kalırsa bu oyuna para yatırma çünkü çok pahalı ve sadece pixelden oluşmakta. Ben aktif oynayacağım asla bırakmam sıkılmam dersen siz bilirsiniz benim tavsiyen almayın daha verimli şeylere harcayın. Bence Özel Harekat Kelebek.

Yağmacı karambit veya uzalı avcısı bıçağı bence en iyi tabii bu zevk meselesi.

Bana kalırsa bu oyuna para yatırma çünkü çok pahalı ve sadece pixelden oluşmakta. Ben aktif oynayacağım asla bırakmam sıkılmam dersen siz bilirsiniz benim tavsiyen almayın daha verimli şeylere harcayın. Bence özel harekat kelebek.

Hocam bende almayı düşünmüyordum fakat skinsiz oynayamıyorum. Arkadaşlarımdan skin dilenmekten bıktım o yüzden bende almak istiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı