Valorant bilgisayardan silinmiyor

Orvenervel8641

Kilopat
Daha fazla  
Valorant'ı silme kararı verdim Denetim Masası'ndan silmeye gittim ve kaldıra bastım fakat herhangi bir şey yaşanmadı program silinmedi. Bende kurulduğu yerden silip tekrar denemeyi düşündüm ama yine işe yaramadı sadece Valorant'ın logosu silindi. Regedit'ten silmeyi denedim fakat oralarda da yok Valorant dosyası. Yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler...

Bulunduğu dosyaya gidin oradan uninstall benzeri bir dosya olacak ona çift tıklayın.

Dosya yok sildim dosyayı

Nasıl bir hata alıyorsunuz?

Hata yok ortada kaldıra basıyorum PC hiçbir şey yapmıyor.

Hemen deniyorum.

Denedim fakat uygulama içinde (Revo) Valorant'ı bulamadım. Avcı modu gibi bir şey vardı o da kullanılmıyor çünkü oyunun kısayolu yok. Aslında oyun tamamen silindik bir şekilde fakat program kaldırda uygulama yüklü gösteriliyor. Tam anlayamadım neden böyle olduğunu.

Program kaldırdan üstüne sağ tıklayıp kaldır demeyi dener misiniz?
Program kaldırdan üstüne sağ tıklayıp kaldır demeyi dener misiniz?
@Orvenervel8641 İşe yararsa bilgilendirin lütfen.

Son düzenleme:
Maalesef olmuyor dostum.Büyük ihtimalle tekrar yükleyip öyle silmem gerekicek
Eğer tekrar yüklemek istemiyosanız son olarak çalıştırı açıp %appdata% yazın. Sonra çıkan yerde Local ve Roaming klasörleri içinde Valorant ile ilgili klasörler varsa silin.

Aynı sorunla bende karşılaştım. Sebebi öncelikle Vanguard'ı silmeniz gerektiği.
Diğer Revo vs. ile zorla kaldırma işlemi ile ancak olur tavsiye etmem.

Konuyu hortlatmak gibi olmasın ama aynı sorundan muzdarip olanlar için yazayım sağ altta gizli simgeleri göster kısmında valorantın anticheat uygulaması var 2 tane onlara sağ tıklayıp kapattıktan sonra silebilirsiniz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…