M m1cope Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ekim 2017 Mesajlar 2.145 23 Haziran 2023 #1 Vanguard'ı sildim olmadı. Hizmetlerden VGC dosyasından başlatmaya çalıştığımda da hata veriyor, ne yapabilirim?
Vanguard'ı sildim olmadı. Hizmetlerden VGC dosyasından başlatmaya çalıştığımda da hata veriyor, ne yapabilirim?
Anions Decapat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 668 Çözümler 4 24 Haziran 2023 #2 m1cope dedi: Vanguard'ı sildim olmadı. Hizmetlerden vgc dosyasından başlatmaya çalıştığımda da hata veriyor, ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Riot desteğe yaz zaten çok hızlı dönüş yapıyorlar. Artı 0 Eksi
m1cope dedi: Vanguard'ı sildim olmadı. Hizmetlerden vgc dosyasından başlatmaya çalıştığımda da hata veriyor, ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Riot desteğe yaz zaten çok hızlı dönüş yapıyorlar.
KS KS M m1cope Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ekim 2017 Mesajlar 2.145 24 Haziran 2023 #3 Anions dedi: Riot desteğe yaz zaten çok hızlı dönüş yapıyorlar. Genişletmek için tıkla... Yazdım bekliyorum. Oynayamamaktan ziyade savaş biletinin bitmesi sorun şuan. Artı 0 Eksi
Anions dedi: Riot desteğe yaz zaten çok hızlı dönüş yapıyorlar. Genişletmek için tıkla... Yazdım bekliyorum. Oynayamamaktan ziyade savaş biletinin bitmesi sorun şuan.
Anions Decapat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 668 Çözümler 4 24 Haziran 2023 #4 m1cope dedi: Yazdım bekliyorum. Oynayamamaktan ziyade savaş biletinin bitmesi sorun şu an. Genişletmek için tıkla... Daha 4 gün var halledersin. Artı 0 Eksi
m1cope dedi: Yazdım bekliyorum. Oynayamamaktan ziyade savaş biletinin bitmesi sorun şu an. Genişletmek için tıkla... Daha 4 gün var halledersin.