Valorant bir anda FPS düşük vermeye başladı

mercovalo

Decapat
Daha fazla  
Öğlen Valorant girdim dışarı çıkmadan önce ve FPS'im normaldi yani 200 civarıydı, ekran kartım RX 580 işlemcim i5 7400. Ancak akşam eve geldim tekrar girdiğimde FPS yerlerdeydi yani 70 civarı FPS alıyorum. Neden?

Öğlen Valorant girdim dışarı çıkmadan önce ve FPS'im normaldi yani 200 civarıydı, ekran kartım RX 580 işlemcim i5 7400. ancak akşam eve geldim tekrar girdiğimde FPS yerlerdeydi yani 70 civarı FPS alıyorum. Neden?

Bilgisayarınızı o süre boyunca kapatmadıysanız normal aynı zamanda 8 GB RAM'iniz de varsa arka plandaki bütün uygulamaları kapatın.

Olur olur siz çok iyi fark edememişsinizdir 2saat bilgisayarınızı kapatın göreceksiniz tekrar aynı FPS'i alırsınız.

Çözdüm yine de teşekkürler. CPU soğutucumun tırnakları kırık ikide bir çıkıyor yine çıkmış biri sabit durmuyormuş işlemci bir baktım 100 derece PC'yi kapatıp düzelttim geri tırnakları.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı