Valorant bir anlığına donuyor

Hurma Ağacı

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba, dün hiçbir sorun yoktu hatta bugün sabah oyun irdim iç sorun yoktu ama FPS normal olmasına rağmen böyle 10-20 saniyede bir oyun 3-4 saniyeliğine donuyor. Disk çok dolu değil. Nasıl düzeltebilirim? Laptop kullanıyorum bu arada.

Merhaba, dün hiçbir sorun yoktu hatta bugün sabah oyun irdim iç sorun yoktu ama FPS normal olmasına rağmen böyle 10-20 saniyede bir oyun 3-4 saniyeliğine donuyor. Disk çok dolu değil. Nasıl düzeltebilirim? Laptop kullanıyorum bu arada.

İşlemci sıcaklığını kontrol ettin mi? Macun yenilenmesi gerekebilir.

Artı -1 Eksi
1. cevap düşüncem eğer doğruysa kareyi yüklemesinde bir sorun olabilir FPS'ini alabilir miyim 2. cevap bilgisayarının bir parçasında sorun olabilir.
Ortalama olarak 100, ama 80 ve 120 arası değişebiliyor bazen.

İşlemci sıcaklığını kontrol ettin mi? Macun yenilenmesi gerekebilir.
Daha sabaha kadar bir şey yoktu, bi anda bu kadar büyük bi sorun oluşabilir mi? Büyük sorun dediğim, direkt bi anda donmalar başladı.

Ortalama olarak 100, ama 80 ve 120 arası değişebiliyor bazen.

Daha sabaha kadar bir şey yoktu, bi anda bu kadar büyük bi sorun oluşabilir mi? Büyük sorun dediğim, direkt bi anda donmalar başladı.
Cevap verirseniz sevinirim hocam sorun hala devam ediyor.

Son düzenleme:
Hmmmm anladım bilgisayarın sağlını kontrol etmeni öneririm CMD'ye gir (yönetici olarak) ve SFC /scannow yaz eğer Windows 10 isonda bir sorun olabilir eğer kontrol etmek istiyosanda bunu yaz DISM /online /cleanup-ımage /checkhealth

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı