Valorant bırakılıp CS:GO'ya geçilir mi?

Ben eskiden Valorant oynarken CS:GO'da düşük FPS alıyordum Valorant'ta çok yüksek.
Demek ki ekran kartın düşük iken işlemcin yüksek falan demeyeyim. Sende farklı olmuş olabilir ama CS:GO'nun optimizasyonu daha iyi. Kendi tecrübenizi paylaşmak yerine genel yorumlar iletseydiniz keşke.
Hatta troll bile olduğunu düşünüyorum da neyse.

Ben daha bir iki ay önce CS:GO'dan Valoranta geçtim. Arada bir CS:GO'ya girip rank kaybolmasın diye maç atıyorum . CS:GO'da olası hileci sayısı fazla olduğundan ne hile ne değil anlayamıyorsun. Prime varsa (ki var bende) pek smurf gelmiyor. Ama hilecilerin de az olmadığını var sayarsak kim hile kim değil belli olmuyor. Mesela geçen maçta adamın şüpheli vuruşları vardı ben de "ok than" yazdım, şansa birkaç vuruş atınca adam hileyi fulledi. Prime yoksa zaten işin daha zor. Sen bilirsin

CS:GO'yu oynamanın pek bir anlamı kalmadı sene oldu 2022 cidden rank kasan var mı bilmiyorum ben Rainbow oynuyorum FPS'in hası bu oyundur Valorant ve CS:GO'yu gömer diriltir tekrar gömer. Battlefield 1 de güzeldir atmosferi 10 numara.

Ben bir ara valoranttan sıkılmıştım cs go oynadım valoranta geri döndüğümde hiç adam vuramadim iki oyununda adam vurma mekaniği farklı yani cs goya alışıp tekrar valoranta geçersen çok zorlanırsın ama cs gonunda ayrı bir zevki var.
4:3 1024x768 4x msaa Lowest settings ye oynarsan çabuk alışırsın
Ben ilk 4:3 ayarlarda oynadım alıştım şuan 16:9 rahat oynuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…