Valorant Birkaç Elden Sonra Kill Alamamak

Daha rahat edebileceğiniz fare hassasiyeti değiştirebilirsiniz. Benim hassaslık 500DPI ve oyun içi 0.44 (rankım 2 sezon önce radyant, ana hesabı sattıktan sonra şimdi arada sırada zevkine giriyorum sıfır strees sıfır sıkıntı ).
Ayrıca fareyi bilekten yönetiyorsanız size tavsiyem kol ile yönetmenizdir.

Oyuna başladığımdan beri sallıyorum 1000 maç attıysam 10 kere entry oynamışımdır, zaten hala entry oynamıyorum Sage, brim, Breach, Sova alıyorum ama bunları oynarken çok ama çok basit Killer'i alamıyorum zoru alıyorum beni deli eden bu.

Hocam elektrik kaynaklı input lag sorununu biraz araştır bence. Yıllardır çekiyorum sorunu çözemedim.

NVIDIA Reflex var input lag olacağını sanmıyorum.

Oyun buga giriyor olabilir.

Olabilir her şey beklerim bu oyundan çünkü çok saçma, alıştırmaya girip önünde sabit duran botu vuramadığını düşün.

DPI 800 oyun içi 0.4, daha düşükte de oynayabiliyorum hatta CS:GO'da öyle oynuyordum ama Valorant'ta ajanlar uçup kaçtığı için daha hızlı refleks gösterebilmek adına DPI yüksekte.
Ve 13 yıldır bilekten oynuyorum kola geçemem ve geçsem de alışamam çok yıllarımı alır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…