RowazTR Picopat Katılım 28 Nisan 2025 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2025 #1 Valorant'ta birkaç maç girdikten sonra pingim 1000'e yükseliyor, fakat çık gir yaptıktan sonra düzeliyor. Ne yapmalıyım?
Valorant'ta birkaç maç girdikten sonra pingim 1000'e yükseliyor, fakat çık gir yaptıktan sonra düzeliyor. Ne yapmalıyım?
L0CKED Centipat Katılım 2 Mayıs 2024 Mesajlar 221 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2025 #2 RowazTR dedi: Valorant'ta birkaç maç girdikten sonra pingim 1000'e yükseliyor, fakat çık gir yaptıktan sonra düzeliyor. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Valorant desteğe ticket atmalısın.
RowazTR dedi: Valorant'ta birkaç maç girdikten sonra pingim 1000'e yükseliyor, fakat çık gir yaptıktan sonra düzeliyor. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Valorant desteğe ticket atmalısın.
Xraydiamonds Femtopat Katılım 3 Mayıs 2025 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2025 #3 RowazTR dedi: Valorant'ta birkaç maç girdikten sonra pingim 1000'e yükseliyor, fakat çık gir yaptıktan sonra düzeliyor. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... İstanbul sunucusu bakıma girecek genel bir sorun var oyun içinde anlık ping Tanrı dağlarına çıkıyor iniyor ya da a da başlıyorum mide ışınlanıyorum
RowazTR dedi: Valorant'ta birkaç maç girdikten sonra pingim 1000'e yükseliyor, fakat çık gir yaptıktan sonra düzeliyor. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... İstanbul sunucusu bakıma girecek genel bir sorun var oyun içinde anlık ping Tanrı dağlarına çıkıyor iniyor ya da a da başlıyorum mide ışınlanıyorum