Valorant biter mi?

Zula gibi 7 yaş toxic kitle bir oyun hayla en azından 3 server dolduruyorsa. Valorant kolay kolay bitmez.

CS'den Valorant'a geçen azımsanmayacak bir kesim var hile koruması yüzünden. Karşılaştırılması bayağı normal geliyor bana.
O avantajı da kalmadı artık Valorant'ın. CS Source 2 güncellemesini getirdiği gibi giden oyuncuların çoğu dönecektir bence.

O avantajı da kalmadı artık Valorant'ın. CS Source 2 güncellemesini getirdiği gibi giden oyuncuların çoğu dönecektir bence.

Source 2'nin bir süre gelmeyeceğini düşünüyorum ama gelirsede sana katılıyorum çoğu dönecektir muhtemelen.

Türkiye sunucuları kitlesi değişirse ve olduğu gibi devam ederse Türkiye için bitmez.

Source 2'nin bir süre gelmeyeceğini düşünüyorum ama gelirsede sana katılıyorum çoğu dönecektir muhtemelen.
Twitter'da falan bazı hesaplar geleceğini söylüyor yakın zamanda bakalım umarım gelir.

Ben biteceğini sanmıyorum eğer Riot LoL'ü bugüne kadar ayakta kaldıysa Valorant hayli hayli kalır bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…