Aliazad34 Hectopat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 296 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2022 #31 Zula gibi 7 yaş toxic kitle bir oyun hayla en azından 3 server dolduruyorsa. Valorant kolay kolay bitmez.
Zula gibi 7 yaş toxic kitle bir oyun hayla en azından 3 server dolduruyorsa. Valorant kolay kolay bitmez.
tarkkb Hectopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 736 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2022 #32 RTX2023 dedi: CS'den Valorant'a geçen azımsanmayacak bir kesim var hile koruması yüzünden. Karşılaştırılması bayağı normal geliyor bana. Genişletmek için tıkla... O avantajı da kalmadı artık Valorant'ın. CS Source 2 güncellemesini getirdiği gibi giden oyuncuların çoğu dönecektir bence.
RTX2023 dedi: CS'den Valorant'a geçen azımsanmayacak bir kesim var hile koruması yüzünden. Karşılaştırılması bayağı normal geliyor bana. Genişletmek için tıkla... O avantajı da kalmadı artık Valorant'ın. CS Source 2 güncellemesini getirdiği gibi giden oyuncuların çoğu dönecektir bence.
Arxiu Zeptopat Katılım 19 Eylül 2022 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2022 #33 tarkkb dedi: O avantajı da kalmadı artık Valorant'ın. CS Source 2 güncellemesini getirdiği gibi giden oyuncuların çoğu dönecektir bence. Genişletmek için tıkla... Source 2'nin bir süre gelmeyeceğini düşünüyorum ama gelirsede sana katılıyorum çoğu dönecektir muhtemelen.
tarkkb dedi: O avantajı da kalmadı artık Valorant'ın. CS Source 2 güncellemesini getirdiği gibi giden oyuncuların çoğu dönecektir bence. Genişletmek için tıkla... Source 2'nin bir süre gelmeyeceğini düşünüyorum ama gelirsede sana katılıyorum çoğu dönecektir muhtemelen.
phinXx Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 586 30 Eylül 2022 #34 3-5 yıl sonra az ama sağlam bir kitle kalır ama bitmez.
iKayraOnur Kilopat Sosyal Tayfı Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 5.003 Makaleler 3 Çözümler 41 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2022 #35 Türkiye sunucuları kitlesi değişirse ve olduğu gibi devam ederse Türkiye için bitmez.
tarkkb Hectopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 736 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2022 #36 Arxiu dedi: Source 2'nin bir süre gelmeyeceğini düşünüyorum ama gelirsede sana katılıyorum çoğu dönecektir muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Twitter'da falan bazı hesaplar geleceğini söylüyor yakın zamanda bakalım umarım gelir.
Arxiu dedi: Source 2'nin bir süre gelmeyeceğini düşünüyorum ama gelirsede sana katılıyorum çoğu dönecektir muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Twitter'da falan bazı hesaplar geleceğini söylüyor yakın zamanda bakalım umarım gelir.
S Sanj1 Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 3.839 Makaleler 4 Çözümler 26 30 Eylül 2022 #37 RTX2023 dedi: Overwatch gibi saçma metalar kurup metayı kontrol edemezse aşırı op Hero'lar çıkartıp aylarca nerf atmazsa zamanla çöküşe geçer. Genişletmek için tıkla... Valorant'ta bir miktar öyle. Hamza Ensar Sağlam dedi: Artık çok hile çıkıyor. Valve hile sistemine yoğunlaşsaydı Valorant çıkmayabilirdi bile. Genişletmek için tıkla... Çok haklı bir yorum.
RTX2023 dedi: Overwatch gibi saçma metalar kurup metayı kontrol edemezse aşırı op Hero'lar çıkartıp aylarca nerf atmazsa zamanla çöküşe geçer. Genişletmek için tıkla... Valorant'ta bir miktar öyle. Hamza Ensar Sağlam dedi: Artık çok hile çıkıyor. Valve hile sistemine yoğunlaşsaydı Valorant çıkmayabilirdi bile. Genişletmek için tıkla... Çok haklı bir yorum.
Not Phantom Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 400 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2022 #38 Ben biteceğini sanmıyorum eğer Riot LoL'ü bugüne kadar ayakta kaldıysa Valorant hayli hayli kalır bence.
Ben biteceğini sanmıyorum eğer Riot LoL'ü bugüne kadar ayakta kaldıysa Valorant hayli hayli kalır bence.
4 423693 Hectopat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 588 30 Eylül 2022 #39 Not Phantom dedi: Ben biteceğini sanmıyorum eğer Riot LoL'ü bugüne kadar ayakta kaldıysa Valorant hayli hayli kalır bence. Genişletmek için tıkla... LoL'ün rakibi yok denebilir bence.
Not Phantom dedi: Ben biteceğini sanmıyorum eğer Riot LoL'ü bugüne kadar ayakta kaldıysa Valorant hayli hayli kalır bence. Genişletmek için tıkla... LoL'ün rakibi yok denebilir bence.
5 575457 Decapat Katılım 17 Ağustos 2022 Mesajlar 3.467 Makaleler 1 Çözümler 10 30 Eylül 2022 #40 İnşallah biter.