Not Phantom Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 400 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2022 #41 423693 dedi: LoL'ün rakibi yok denebilir bence. Genişletmek için tıkla... Ben eskiden oynayanlardan çöp oldu falan laflarını duyuyordum ama hala iyi gidiyor sanırım
423693 dedi: LoL'ün rakibi yok denebilir bence. Genişletmek için tıkla... Ben eskiden oynayanlardan çöp oldu falan laflarını duyuyordum ama hala iyi gidiyor sanırım
slayerdutch Hectopat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 1.839 Makaleler 8 Çözümler 7 30 Eylül 2022 #42 Devam eder hocam. Çünkü kitlesi aşırı fazla. Ama ben o toksik kitlesi yüzünden online oyun olarak The Division'dan başka bir şey oynamıyorum.
Devam eder hocam. Çünkü kitlesi aşırı fazla. Ama ben o toksik kitlesi yüzünden online oyun olarak The Division'dan başka bir şey oynamıyorum.
4 423693 Hectopat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 588 30 Eylül 2022 #43 Not Phantom dedi: Ben eskiden oynayanlardan çöp oldu falan laflarını duyuyordum ama hala iyi gidiyor sanırım. Genişletmek için tıkla... Yok ondan değil MOBA sektöründe LoL zirvede yani.
Not Phantom dedi: Ben eskiden oynayanlardan çöp oldu falan laflarını duyuyordum ama hala iyi gidiyor sanırım. Genişletmek için tıkla... Yok ondan değil MOBA sektöründe LoL zirvede yani.