futs Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 328 Çözümler 3 24 Ocak 2023 #11 neqetria dedi: Değmez, 2 güne eski aktifliği kalmaz. (Valorant'a tüm parasını basan öfkeli genç mesajıma emojisi atmaya hazırlanıyor) Genişletmek için tıkla... Attım hocam. Belki ileride şu anki gibi aktif olmayabilir ama biteceğini sanmam.
neqetria dedi: Değmez, 2 güne eski aktifliği kalmaz. (Valorant'a tüm parasını basan öfkeli genç mesajıma emojisi atmaya hazırlanıyor) Genişletmek için tıkla... Attım hocam. Belki ileride şu anki gibi aktif olmayabilir ama biteceğini sanmam.
PhantomStriker Hectopat Katılım 31 Ekim 2022 Mesajlar 1.081 Makaleler 1 Çözümler 2 24 Ocak 2023 #12 CS:GO yıllardır güncelliğini ve aktifliğini koruyan bir oyun. Valorant da öyle bir şey olacak büyük ihtimal.
CS:GO yıllardır güncelliğini ve aktifliğini koruyan bir oyun. Valorant da öyle bir şey olacak büyük ihtimal.
neqetria Kilopat Katılım 30 Mart 2022 Mesajlar 6.594 Makaleler 2 Çözümler 35 24 Ocak 2023 #13 futs dedi: Attım hocam. Belki ileride şu anki gibi aktif olmayabilir ama biteceğini sanmam. Genişletmek için tıkla... Şahsen CS:GO kadar gideceğini düşünmüyorum,oyun 11 yıldır popülaritesini koruyor.
futs dedi: Attım hocam. Belki ileride şu anki gibi aktif olmayabilir ama biteceğini sanmam. Genişletmek için tıkla... Şahsen CS:GO kadar gideceğini düşünmüyorum,oyun 11 yıldır popülaritesini koruyor.
Pixel_less Kilopat Katılım 24 Mart 2022 Mesajlar 3.633 Makaleler 31 Çözümler 116 Yer Manisa 24 Ocak 2023 #14 Hocam kişiye göre değişir de bana göre bitti. Ama kolay kolay herkese göre bitecek bir oyun değil. Para yatırma ise keyif alıyorsanız yatırabilirsiniz sizin tercihinize kalmış. Bi ayrıcalık sağladığı yok zaten oyunda.
Hocam kişiye göre değişir de bana göre bitti. Ama kolay kolay herkese göre bitecek bir oyun değil. Para yatırma ise keyif alıyorsanız yatırabilirsiniz sizin tercihinize kalmış. Bi ayrıcalık sağladığı yok zaten oyunda.
futs Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 328 Çözümler 3 24 Ocak 2023 #15 neqetria dedi: Şahsen CS:GO kadar gideceğini düşünmüyorum, oyun 11 yıldır popülaritesini koruyor. Genişletmek için tıkla... Riot'un vereceği kararlara bağlı, bilemeyiz.
neqetria dedi: Şahsen CS:GO kadar gideceğini düşünmüyorum, oyun 11 yıldır popülaritesini koruyor. Genişletmek için tıkla... Riot'un vereceği kararlara bağlı, bilemeyiz.
neqetria Kilopat Katılım 30 Mart 2022 Mesajlar 6.594 Makaleler 2 Çözümler 35 24 Ocak 2023 #16 futs dedi: Riot'un vereceği kararlara bağlı, bilemeyiz. Genişletmek için tıkla... Oyun gittikçe daha kötü oluyor bence,zaten oyun sadece TR'de bu kadar fazla popüler.
futs dedi: Riot'un vereceği kararlara bağlı, bilemeyiz. Genişletmek için tıkla... Oyun gittikçe daha kötü oluyor bence,zaten oyun sadece TR'de bu kadar fazla popüler.
Haaland9 Hectopat Katılım 5 Mart 2022 Mesajlar 240 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2023 #17 Jamacian dedi: Gençler bu konu hakkındaki düşüncelerinizi merak ediyorum. Sizce Valorant bitiyor mu, para yatırmaya değer bir oyun mu hala? Genişletmek için tıkla... Valorant bitmez biterse bile yaşı küçük olan elemanlar yüzünden biter. Para yatırma maddi durumuna kalmış bir şey.
Jamacian dedi: Gençler bu konu hakkındaki düşüncelerinizi merak ediyorum. Sizce Valorant bitiyor mu, para yatırmaya değer bir oyun mu hala? Genişletmek için tıkla... Valorant bitmez biterse bile yaşı küçük olan elemanlar yüzünden biter. Para yatırma maddi durumuna kalmış bir şey.
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 24 Ocak 2023 #18 Aktif Valorant oyuncusu sayısı CS:GO'ya bile kaç kat fark atıyor yavaş bitsin.
neqetria Kilopat Katılım 30 Mart 2022 Mesajlar 6.594 Makaleler 2 Çözümler 35 24 Ocak 2023 #19 kino dedi: Aktif Valorant oyuncusu sayısı CS:GO'ya bile kaç kat fark atıyor yavaş bitsin. Genişletmek için tıkla... Hocam kaynaklarda 1.4M falan gözüküyor CS'de aktif oyuncu 1M oluyor akşam saatleri bence katlık bir durum yok.
kino dedi: Aktif Valorant oyuncusu sayısı CS:GO'ya bile kaç kat fark atıyor yavaş bitsin. Genişletmek için tıkla... Hocam kaynaklarda 1.4M falan gözüküyor CS'de aktif oyuncu 1M oluyor akşam saatleri bence katlık bir durum yok.
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 24 Ocak 2023 #20 neqetria dedi: Hocam kaynaklarda 1.4M falan gözüküyor CS'de aktif oyuncu 1M oluyor akşam saatleri bence katlık bir durum yok. Genişletmek için tıkla... Uzakdoğu serverlarını katmıyorlar bazen Tencent oyunlarında, Garena diye serverları var bunların. 1.4m bunun dışında kalan kısım olabilir.
neqetria dedi: Hocam kaynaklarda 1.4M falan gözüküyor CS'de aktif oyuncu 1M oluyor akşam saatleri bence katlık bir durum yok. Genişletmek için tıkla... Uzakdoğu serverlarını katmıyorlar bazen Tencent oyunlarında, Garena diye serverları var bunların. 1.4m bunun dışında kalan kısım olabilir.