Çözüldü Valorant Black bar gözüküyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Oyunu laptopuma bağladığım 1280X1024 monitörden oynamaya çalıştığım zaman oyunda alttan ve üstten Black bars çıkıyor, kesinlikle çözünürlüğü 1280X1024 yapamıyorum. Denediğim çözüm yolları:
  • AppData\Local\VALORANT\Saved\Config dizinindeki dosyadan düzenlemeler yaptım ama sorun düzelmiyor.
  • Laptop monitörünü aygıt yöneticisinden devre dışı bıraktım fakat gene düzelmedi.
  • Letterbox veya doldur sekmesine tıklanmıyor.
  • Monitör seçeneğinde "Sadece ikinci ekran" seçili durumda.
İşin garibi dün sorunsuz bir şekilde 1280X1024 çözünürlükte oynayabiliyordum. Sorunu çözmek için önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
herhangi bir gelişme varmı aynı sorun bendede var
1280x1024 çözünürlük bir türlü olmadı ben de 1024*768 çözünürlüğüne alıp oynadım. Bu şekilde black bars sorunu çözüldü. Aspect ratio 4:3'ten 5:4'e strechleniyor, görüntü fazla bozulmuyor.
Sisteminiz İntel ise İntel Grafik Kontrol Merkezinden boyutlandırmayı tam ekran yapın.

Ben de 1280X1024 çözünürlüğünde oynuyorum tam ekran şeklinde. AMD ya da NVIDIA hangisini kullanıyorsan onun GPU ölçekleme ayarlarına bak tam panel olarak ayarla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…