antoniomontana Hectopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 1.146 Çözümler 9 Yer Ankara 13 Şubat 2021 #1 Valorant siyah kenarlar nasıl düzeltilir? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Şubat 2021
Çözüm 3 3 326782 13 Şubat 2021 antoniomontana dedi: Hayır çözünürlüğü değiştiremiyorum özel yazıyor. Genişletmek için tıkla... Yine o belalı durum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoyu dener misiniz?
antoniomontana dedi: Hayır çözünürlüğü değiştiremiyorum özel yazıyor. Genişletmek için tıkla... Yine o belalı durum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoyu dener misiniz?
Chitoge Kirisaki Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 5.527 Çözümler 25 Yer Nazilli. Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Technopat'ta gezinmek. 13 Şubat 2021 #2 antoniomontana dedi: Valorant siyah kenarlar nasıl düzeltilir? Genişletmek için tıkla... Sisteminiz nedir? AMD mi? Intel mi? NVIDIA mı? Bu arada Valorant'ta oyunu 4:3 yapmak CS:GO'daki gibi işe yaramıyor. Artı 0 Eksi
antoniomontana dedi: Valorant siyah kenarlar nasıl düzeltilir? Genişletmek için tıkla... Sisteminiz nedir? AMD mi? Intel mi? NVIDIA mı? Bu arada Valorant'ta oyunu 4:3 yapmak CS:GO'daki gibi işe yaramıyor.
3 326782 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 2.334 Makaleler 7 Çözümler 66 13 Şubat 2021 #3 Çözünürlüğü değiştirip dener misiniz? Eğer olmazsa şu videoyu da deneyebilirsiniz: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Çözünürlüğü değiştirip dener misiniz? Eğer olmazsa şu videoyu da deneyebilirsiniz: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.772 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2021 #4 En alttaki ayarı Fill yap. Artı 0 Eksi
3 326782 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 2.334 Makaleler 7 Çözümler 66 13 Şubat 2021 #5 Çözüldü: Valorant Black bar sorunu Merhaba, Valorant'ta istediğim çözünürlüğü ayarladığım zaman alt ve üstte Black bars çıkıyor. Bir de çözünürlüğüm 1024X768 doğal olarak gözüküyor normalde monitörüm 1080P. Yardım ederseniz çok sevinirim. www.technopat.net Bir arkadaş da böyle çözmüş. Artı 0 Eksi
Çözüldü: Valorant Black bar sorunu Merhaba, Valorant'ta istediğim çözünürlüğü ayarladığım zaman alt ve üstte Black bars çıkıyor. Bir de çözünürlüğüm 1024X768 doğal olarak gözüküyor normalde monitörüm 1080P. Yardım ederseniz çok sevinirim. www.technopat.net Bir arkadaş da böyle çözmüş.
KS KS antoniomontana Hectopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 1.146 Çözümler 9 Yer Ankara 13 Şubat 2021 #6 Hayır çözünürlüğü değiştiremiyorum özel yazıyor. Chitoge Kirisaki dedi: Sisteminiz nedir? AMD mi? Intel mi? NVIDIA mı? Bu arada Valorant'ta oyunu 4:3 yapmak CS:GO'daki gibi işe yaramıyor. Genişletmek için tıkla... NVIDIA. Artı 0 Eksi
Hayır çözünürlüğü değiştiremiyorum özel yazıyor. Chitoge Kirisaki dedi: Sisteminiz nedir? AMD mi? Intel mi? NVIDIA mı? Bu arada Valorant'ta oyunu 4:3 yapmak CS:GO'daki gibi işe yaramıyor. Genişletmek için tıkla... NVIDIA.
3 326782 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 2.334 Makaleler 7 Çözümler 66 13 Şubat 2021 #7 antoniomontana dedi: Hayır çözünürlüğü değiştiremiyorum özel yazıyor. Genişletmek için tıkla... Yine o belalı durum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoyu dener misiniz? Artı 0 Eksi Çözüm
antoniomontana dedi: Hayır çözünürlüğü değiştiremiyorum özel yazıyor. Genişletmek için tıkla... Yine o belalı durum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoyu dener misiniz?
KS KS antoniomontana Hectopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 1.146 Çözümler 9 Yer Ankara 13 Şubat 2021 #8 326782 dedi: Yine o belalı durum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoyu dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim teşekkürler. Artı 0 Eksi
326782 dedi: Yine o belalı durum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoyu dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim teşekkürler.
3 326782 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 2.334 Makaleler 7 Çözümler 66 13 Şubat 2021 #9 antoniomontana dedi: Deneyeceğim teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Son durum nedir? Artı 0 Eksi
KS KS antoniomontana Hectopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 1.146 Çözümler 9 Yer Ankara 14 Şubat 2021 #10 326782 dedi: Son durum nedir? Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler hocam sağ olun yaklaşık 120 FPS alıyormuşum. Artı 0 Eksi
326782 dedi: Son durum nedir? Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler hocam sağ olun yaklaşık 120 FPS alıyormuşum.