nacimert Hectopat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 13 18 Aralık 2020 #1 Benim na sunucusunda bir hesabım var. Bunu eu sunucusuna aktarabilir miyim?
3 304436 Hectopat Katılım 17 Şubat 2020 Mesajlar 381 18 Aralık 2020 #2 Ben eu sunucundaki hesabımla TR'ye bağlanabiliyordum ama nasıl yaptığım hakkında en ufak fikrim yok. Ama dediğin şeyin imkanı var yani merak etme. Artı 0 Eksi
Ben eu sunucundaki hesabımla TR'ye bağlanabiliyordum ama nasıl yaptığım hakkında en ufak fikrim yok. Ama dediğin şeyin imkanı var yani merak etme.
3 369926 Kilopat Katılım 23 Eylül 2020 Mesajlar 1.776 Makaleler 1 Çözümler 39 18 Aralık 2020 #3 Hesabınızı aktarmadan da eu sunucusunda oynayabiliyorsunuz. Fakat derdiniz bu değil ise para ile aktarabiliyordunuz (LoL'de) LoL hesapları da artık Riot hesabı olarak geçtiği için muhtemelen eu hesabı olur. Artı 0 Eksi
Hesabınızı aktarmadan da eu sunucusunda oynayabiliyorsunuz. Fakat derdiniz bu değil ise para ile aktarabiliyordunuz (LoL'de) LoL hesapları da artık Riot hesabı olarak geçtiği için muhtemelen eu hesabı olur.
AHMET AYDINLI Kilopat Katılım 11 Kasım 2018 Mesajlar 57 8 Mart 2021 #4 nacimert dedi: Benim na sunucusunda bir hesabım var. Bunu eu sunucusuna aktarabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Hocam bir çözüm buldunuz mu bende bir hesap aldım ve sunucusu şu an mumbai diye bir yer içinde degerli skinler var nasıl geçiş yapabilirim TR ye ? Artı 0 Eksi
nacimert dedi: Benim na sunucusunda bir hesabım var. Bunu eu sunucusuna aktarabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Hocam bir çözüm buldunuz mu bende bir hesap aldım ve sunucusu şu an mumbai diye bir yer içinde degerli skinler var nasıl geçiş yapabilirim TR ye ?
Sydraaa Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 2.440 Çözümler 22 Yer Bursa / Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2021 #5 AHMET AYDINLI dedi: Hocam bir çözüm buldunuz mu bende bir hesap aldım ve sunucusu şu an mumbai diye bir yer içinde degerli skinler var nasıl geçiş yapabilirim TR ye ? Genişletmek için tıkla... Oyna simgesine tıkladığınızda sizi gösteren amblemin üstünde 3 çizgi var orası sunucuları temsil eder. Artı 0 Eksi
AHMET AYDINLI dedi: Hocam bir çözüm buldunuz mu bende bir hesap aldım ve sunucusu şu an mumbai diye bir yer içinde degerli skinler var nasıl geçiş yapabilirim TR ye ? Genişletmek için tıkla... Oyna simgesine tıkladığınızda sizi gösteren amblemin üstünde 3 çizgi var orası sunucuları temsil eder.
AHMET AYDINLI Kilopat Katılım 11 Kasım 2018 Mesajlar 57 8 Mart 2021 #6 Sydraaa dedi: Oyna simgesine tıkladığınızda sizi gösteren amblemin üstünde 3 çizgi var orası sunucuları temsil eder. Genişletmek için tıkla... Serverım TR serverı olmamakta. Serverımın bölgesi Mumbai olmakta tek seçebildiğim yerler mumbai serverları olmakta. Artı 0 Eksi
Sydraaa dedi: Oyna simgesine tıkladığınızda sizi gösteren amblemin üstünde 3 çizgi var orası sunucuları temsil eder. Genişletmek için tıkla... Serverım TR serverı olmamakta. Serverımın bölgesi Mumbai olmakta tek seçebildiğim yerler mumbai serverları olmakta.
Sydraaa Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 2.440 Çözümler 22 Yer Bursa / Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2021 #7 AHMET AYDINLI dedi: Serverım TR serverı olmamakta. Serverımın bölgesi Mumbai olmakta tek seçebildiğim yerler mumbai serverları olmakta. Genişletmek için tıkla... Denermisin? Artı 0 Eksi
AHMET AYDINLI dedi: Serverım TR serverı olmamakta. Serverımın bölgesi Mumbai olmakta tek seçebildiğim yerler mumbai serverları olmakta. Genişletmek için tıkla... Denermisin?