Valorant bozdu mu?

Bu ikili hiçbir zaman ban yemedi. Oyun banından bahsediyoruz, sohbet/konuşma banından değil. Sohbet banı da zaten malum, küfür/toxiclikten dolayı atılıyor, hileden dolayı değil.

Yani bende öyle düşündüm çünkü hileden banlanan 2 esporcu tekrar espor sahnesine geri dönemez ki hayatımda da hiç duymadım bu ikilinin hileden banlandığını kaynak veya bir video istedim ama geri dönüş sağlamadı arkadaş.

İnsanlar şunu da anlayamıyor. Düşük ranklarda biraz güzel oynayınca otomatik hile damgasını yiyorsun.

İnsanlar şunu da anlayamıyor. Düşük ranklarda biraz güzel oynayınca otomatik hile damgasını yiyorsun.

Hocam bana da oluyor rankım düşükte değil Lem'de oynuyorum Global'e çıksak bam güm tek yiyoruz anlamadım gitti.

Kaynak atamaz çünkü öyle bir şey yok. Hileden banlanan NisaY var o da HWID ve e-spor arenasından ban yedi. Şu an farklı pcler ile farklı nickler ile oyunu hâlâ oynuyor diye biliyorum.

Daha dün Silver arkadaşlarla girdim. Long'da önümdeki adamı AWP ile öldürdüm diye yedim damgayı direkt.

Hocam biz arkadaşlarla troll mm oynuyoruz bu aralar keleş rankındaki adamın arkasından davar gibi koşuyorum adam arkasına bile bakmıyor. Bazılarına oyuncu bile denmez boostlanıyorlar.

Kaynak atamaz çünkü öyle bir şey yok. Hileden banlanan NisaY var o da HWID ve e-spor arenasından ban yedi. Şu an farklı pcler ile farklı nickler ile oyunu hâlâ oynuyor diye biliyorum.
Aynen sallıyor işte kafasına göre haksız olduğunu anladı oturdu kenara birde bana fanboy diyor altı üstü profil arka planımı sevdiğim ve oynadığım karakter olan Astra koydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…