5 560710 Decapat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 501 Çözümler 3 3 Mart 2023 #1 Valorant oynarken monitor açıktı ve küçük kuzenimle kardeşim Battle Pass almışlar. Ben aslında almiyacaktim VP durucakti ama gidip böyle bir şey yapmışlar. Bunun geri dönüşü var mı?
Valorant oynarken monitor açıktı ve küçük kuzenimle kardeşim Battle Pass almışlar. Ben aslında almiyacaktim VP durucakti ama gidip böyle bir şey yapmışlar. Bunun geri dönüşü var mı?
5 561455 Decapat Katılım 8 Temmuz 2022 Mesajlar 306 Çözümler 3 3 Mart 2023 #2 Hayır, yok. Sadece mağazadan aldığın bir şeyi iade edebilirsin.
5 599108 Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Kasım 2022 Mesajlar 11.904 Çözümler 23 3 Mart 2023 #4 Edemezsiniz. Sadece skin veya VP'ler iade edilir. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Mart 2023
maydonozdiyarı Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 1.658 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2023 #5 Geçmiş olsun. Kardeşinle iletişim kurarak anlaşabilirsin
5 560710 Decapat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 501 Çözümler 3 3 Mart 2023 #6 maydonozdiyarı dedi: Geçmiş olsun. Kardeşinle iletişim kurarak anlaşabilirsin Genişletmek için tıkla... Sonuç kuzenim yapmış şimdi ben bu çocuğu nasıl ayara getireyim.
maydonozdiyarı dedi: Geçmiş olsun. Kardeşinle iletişim kurarak anlaşabilirsin Genişletmek için tıkla... Sonuç kuzenim yapmış şimdi ben bu çocuğu nasıl ayara getireyim.
maydonozdiyarı Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 1.658 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2023 #7 560710 dedi: Sonuç kuzenim yapmış şimdi ben bu çocuğu nasıl ayara getireyim. Genişletmek için tıkla... Teyze veya halanın çocuğuysa onlar olmadığında iletişim kurman daha gizli olur. Benden taktik.
560710 dedi: Sonuç kuzenim yapmış şimdi ben bu çocuğu nasıl ayara getireyim. Genişletmek için tıkla... Teyze veya halanın çocuğuysa onlar olmadığında iletişim kurman daha gizli olur. Benden taktik.
5 560710 Decapat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 501 Çözümler 3 3 Mart 2023 #8 maydonozdiyarı dedi: Teyze veya halanın çocuğuysa onlar olmadığında iletişim kurman daha gizli olur. Benden taktik. Genişletmek için tıkla... Çocuk çok sinsi her şeyi annesine babasına söylüyor yoksa ben onu bunu fark ettikten sonra da benzetirdim. maydonozdiyarı dedi: Teyze veya halanın çocuğuysa onlar olmadığında iletişim kurman daha gizli olur. Benden taktik. Genişletmek için tıkla... Yenge. maydonozdiyarı dedi: Teyze veya halanın çocuğuysa onlar olmadığında iletişim kurman daha gizli olur. Benden taktik. Genişletmek için tıkla... Yenge.
maydonozdiyarı dedi: Teyze veya halanın çocuğuysa onlar olmadığında iletişim kurman daha gizli olur. Benden taktik. Genişletmek için tıkla... Çocuk çok sinsi her şeyi annesine babasına söylüyor yoksa ben onu bunu fark ettikten sonra da benzetirdim. maydonozdiyarı dedi: Teyze veya halanın çocuğuysa onlar olmadığında iletişim kurman daha gizli olur. Benden taktik. Genişletmek için tıkla... Yenge. maydonozdiyarı dedi: Teyze veya halanın çocuğuysa onlar olmadığında iletişim kurman daha gizli olur. Benden taktik. Genişletmek için tıkla... Yenge.