brngnr Decapat Katılım 8 Ağustos 2021 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2022 #1 Merhaba ben Valorant bronz eloda smurf bir takım arkadaşı arıyordum. Hakkımda: Reyna mainim (ama instalock atarlarsa başka karakter alırım), op, vandal, ghost, oynarım skinlerim var. Discord: Schweinehirt#5416 Son düzenleyen: Moderatör: 5 Nisan 2022
Merhaba ben Valorant bronz eloda smurf bir takım arkadaşı arıyordum. Hakkımda: Reyna mainim (ama instalock atarlarsa başka karakter alırım), op, vandal, ghost, oynarım skinlerim var. Discord: Schweinehirt#5416
LutherKing Hectopat Katılım 25 Haziran 2020 Mesajlar 602 Çözümler 3 5 Nisan 2022 #2 Sen de smurf musun?
brngnr Decapat Katılım 8 Ağustos 2021 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2022 #3 LutherKing dedi: Sen de smurf musun? Genişletmek için tıkla... Hayır ama karşı takıma hep smurf geliyor o yüzden buraya bakınıyom.
LutherKing dedi: Sen de smurf musun? Genişletmek için tıkla... Hayır ama karşı takıma hep smurf geliyor o yüzden buraya bakınıyom.
LutherKing Hectopat Katılım 25 Haziran 2020 Mesajlar 602 Çözümler 3 5 Nisan 2022 #4 brngnr dedi: Hayır ama karşı takıma hep smurf geliyor o yüzden buraya bakınıyom. Genişletmek için tıkla... Bedava elo boost istiyorsun yani
brngnr dedi: Hayır ama karşı takıma hep smurf geliyor o yüzden buraya bakınıyom. Genişletmek için tıkla... Bedava elo boost istiyorsun yani
brngnr Decapat Katılım 8 Ağustos 2021 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2022 #5 LutherKing dedi: Bedava elo Boost istiyorsun yani Genişletmek için tıkla... ayn