Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.169 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2022 #31 Anhedonia dedi: Konuyu hortlatmış olacağım ama lig ne hocam? Çıkabildin mi bronzdan? Genişletmek için tıkla... Ben Gümüş 3'e kadar çıktım ama oyun bu sezon tekrar beni bronz 1 başlattı. Şuanda Bronz 3'üm ama büyük ihtimalle Gümüş olamam sezon bitene kadar. Belkide sezon bitmiştir bile.
Anhedonia dedi: Konuyu hortlatmış olacağım ama lig ne hocam? Çıkabildin mi bronzdan? Genişletmek için tıkla... Ben Gümüş 3'e kadar çıktım ama oyun bu sezon tekrar beni bronz 1 başlattı. Şuanda Bronz 3'üm ama büyük ihtimalle Gümüş olamam sezon bitene kadar. Belkide sezon bitmiştir bile.
Xabi_Alonso Hectopat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 467 2 Mart 2022 #32 Aimini geliştirirsen 1v9 atarak rank atlayabilirsin. Tabii aimini geliştirmenin yanında kendine Duo bul.
Aimini geliştirirsen 1v9 atarak rank atlayabilirsin. Tabii aimini geliştirmenin yanında kendine Duo bul.
3 389072 Megapat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 8.509 Makaleler 24 Çözümler 98 Yer İstanbul 2 Mart 2022 #33 Anhedonia dedi: Konuyu hortlatmış olacağım ama lig ne hocam? Çıkabildin mi bronzdan? Genişletmek için tıkla... Plat 2 kadar çıktım sonra bıraktım.
Anhedonia dedi: Konuyu hortlatmış olacağım ama lig ne hocam? Çıkabildin mi bronzdan? Genişletmek için tıkla... Plat 2 kadar çıktım sonra bıraktım.