Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.170 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2022 #31 Anhedonia dedi: Konuyu hortlatmış olacağım ama lig ne hocam? Çıkabildin mi bronzdan? Genişletmek için tıkla... Ben Gümüş 3'e kadar çıktım ama oyun bu sezon tekrar beni bronz 1 başlattı. Şuanda Bronz 3'üm ama büyük ihtimalle Gümüş olamam sezon bitene kadar. Belkide sezon bitmiştir bile.
Anhedonia dedi: Konuyu hortlatmış olacağım ama lig ne hocam? Çıkabildin mi bronzdan? Genişletmek için tıkla... Ben Gümüş 3'e kadar çıktım ama oyun bu sezon tekrar beni bronz 1 başlattı. Şuanda Bronz 3'üm ama büyük ihtimalle Gümüş olamam sezon bitene kadar. Belkide sezon bitmiştir bile.
Xabi_Alonso Hectopat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 467 2 Mart 2022 #32 Aimini geliştirirsen 1v9 atarak rank atlayabilirsin. Tabii aimini geliştirmenin yanında kendine Duo bul.
Aimini geliştirirsen 1v9 atarak rank atlayabilirsin. Tabii aimini geliştirmenin yanında kendine Duo bul.
milas1923 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 8.527 Makaleler 24 Çözümler 98 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3060 İ5 11400F 16 GB 3200 MHZ RAM Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Mart 2022 #33 Anhedonia dedi: Konuyu hortlatmış olacağım ama lig ne hocam? Çıkabildin mi bronzdan? Genişletmek için tıkla... Plat 2 kadar çıktım sonra bıraktım.
Anhedonia dedi: Konuyu hortlatmış olacağım ama lig ne hocam? Çıkabildin mi bronzdan? Genişletmek için tıkla... Plat 2 kadar çıktım sonra bıraktım.