Valorant "Bu hesaba bağlı başka bir Xbox hesabı bağlıdır" hatası

• Konuyu başlatan Agmet
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2
  • Görüntüleme 1.567

Agmet

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar benim bir Xbox hesabım var ve Game Pass satın aldım. Valorant hesabımı buna bağladım, neyse. Arkadaşımın Valorant hesabına girdim ve bana bu hesaba bağlı başka bir Xbox hesabı bağlıdır diye bir hata verdi, çıkış yapıp tekrar giriş yapın gibisinden. Şöyle bir şey olabilir mi, benim Xbox hesabım falan onun şeyine bağlanmış veya onunki bana bağlanmış gibi şeyler? Hesap ele geçirme gibi durumlar olabilir mi? Bir bilgisi olan varsa yazabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorunu tam olarak anlamadım, şimdi siz Xbox Game Pass hesabını arkadaşınızın Valorant hesabına mı bağlamaya çalışıyorsunuz yoksa kendi hesabınıza bağlamaya çalışırken bu Xbox hesabı başka bir hesaba bağlıdır mı dedi?

Sorunu tam olarak anlamadım, şimdi siz Xbox Game Pass hesabını arkadaşınızın Valorant hesabına mı bağlamaya çalışıyorsunuz yoksa kendi hesabınıza bağlamaya çalışırken bu Xbox hesabı başka bir hesaba bağlıdır mı dedi?

Ben hesap bağlamaya çalışmıyorum. Sadece oynamak için Valorant hesabına girmiştim arkadaşımın ve böyle bir hatayla karşılaştım.

Ben hesap bağlamaya çalışmıyorum. Sadece oynamak için Valorant hesabına girmiştim arkadaşımın ve böyle bir hatayla karşılaştım.

Bu konu hakkında bir bilgisi olan var mı arkadaşlar.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı