Valve Hectopat Katılım 19 Nisan 2021 Mesajlar 648 Çözümler 2 16 Kasım 2021 #1 Valorant bu sezon Battle Pass alınır mı? Bıçağım yok bıçağı güzel geldi.
Tearz Hectopat Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 4.579 Çözümler 20 16 Kasım 2021 #2 Valve dedi: Valorant bu sezon Battle Pass alınır mı? Bıçağım yok bıçağı güzel geldi. Genişletmek için tıkla... Sevdiysen ve alabilecek durumun varsa alınır. Bizden ne tür bir yardım bekliyorsun?
Valve dedi: Valorant bu sezon Battle Pass alınır mı? Bıçağım yok bıçağı güzel geldi. Genişletmek için tıkla... Sevdiysen ve alabilecek durumun varsa alınır. Bizden ne tür bir yardım bekliyorsun?
Valve Hectopat Katılım 19 Nisan 2021 Mesajlar 648 Çözümler 2 16 Kasım 2021 #3 Tearz dedi: Sevdiysen ve alabilecek durumun varsa alınır. Bizden ne tür bir yardım bekliyorsun? Genişletmek için tıkla... Hesabımda alıcak VP var ama birdahaki sezon daha güzeli gelirse aldığıma pişman olurum gibime geliyor.
Tearz dedi: Sevdiysen ve alabilecek durumun varsa alınır. Bizden ne tür bir yardım bekliyorsun? Genişletmek için tıkla... Hesabımda alıcak VP var ama birdahaki sezon daha güzeli gelirse aldığıma pişman olurum gibime geliyor.
Tearz Hectopat Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 4.579 Çözümler 20 16 Kasım 2021 #4 Valve dedi: Hesabımda alıcak VP var ama birdahaki sezon daha güzeli gelirse aldığıma pişman olurum gibime geliyor. Genişletmek için tıkla... Gelecek sezon ne gelecek bilmiyoruz. Belki yeni yıl diye çift bıçak verecekler. Bilemezsin.
Valve dedi: Hesabımda alıcak VP var ama birdahaki sezon daha güzeli gelirse aldığıma pişman olurum gibime geliyor. Genişletmek için tıkla... Gelecek sezon ne gelecek bilmiyoruz. Belki yeni yıl diye çift bıçak verecekler. Bilemezsin.
semamca_07 Megapat Katılım 23 Mayıs 2015 Mesajlar 678 Çözümler 1 16 Kasım 2021 #5 Xp kas yeni bp çıkacağı zaman videolardan bak hoşuna gitmezse şuankini alırsın.
A Ak1nn Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2021 #6 Bana çok hitap etmiyor ama kişiye göre değişir bence.Özellikle bıçak bence güzel değil.