Valorant çalınan hesap nasıl kurtarılır?

Zewroid

Decapat
Daha fazla  
Valorant'ta hesabım çalındı ve e-postası değiştirildi. Bunun üzerine Riot Destek'e ticket açtım. Bana hesabın ilk e-posta adresi, ilk açılan ajan gibi detaylar soruldu ama ben bu hesabı çaldırmadan 8-9 ay önce satın almıştım, yani ilk e-posta adresini bilmiyorum. Ancak elimde skin, VP, VP kodu gibi tüm satın alım fişleri mevcut.

Eğer hesapta kayıtlı olan telefon numarasını değiştirmek için mevcut numaraya doğrulama kodu gönderiliyorsa, şu an hâlâ hesapta benim numaram kayıtlı. Bu durumda hesabı nasıl kurtarabilirim?

Valorant'ta hesabım çalındı ve e-postası değiştirildi. Bunun üzerine Riot Destek'e ticket açtım. Bana hesabın ilk e-posta adresi, ilk açılan ajan gibi detaylar soruldu ama ben bu hesabı çaldırmadan 8-9 ay önce satın almıştım, yani ilk e-posta adresini bilmiyorum. Ancak elimde skin, VP, VP kodu gibi tüm satın alım fişleri mevcut.

Eğer hesapta kayıtlı olan telefon numarasını değiştirmek için mevcut numaraya doğrulama kodu gönderiliyorsa, şu an hâlâ hesapta benim numaram kayıtlı. Bu durumda hesabı nasıl kurtarabilirim?

Aslında hesabı aldığınız kişi hesabım çalındı diye ticket atıp senden hesabı geri almış gibi gözüküyor. Ayrıca hesap paylaşımı yasak olduğu için senin hesabı da satın aldığın için bir şey yapacaklarını sanmıyorum.

ilk e-posta adresi büyük önem taşıyor bu tarz durumlarda ki siz de hesabı satın almışsınız o yüzden büyük dara düşmüşsünüz. Ulaşabilirseniz hesabın ilk sahibine ulaşmaya çalışın. İlk e-posta sahibi hesabı isterse geri çekebiliyor. Hatta böyle durumlarda hesabı sat geri çek taktiğiyle çok dolandırıcılık olayı dönüyor ki hesap paylaşımı satımı yasak dolayısıyla riot games bir şey yapmıyor dolandırıcılık olaylarında.

Telefon benim eski e postayı da uydur bir şeyler epostanın sahibine kod giderse ama o hesap ılk e postaya gidecek bayağı sıkıntıya düşmüşsün yaww.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı