Valorant çalıntı hesap

The Yiğit

Hectopat
Makaleler
2
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Yazılım - Oyun Geliştiriciliği
Merhaba. Bilgisayarıma muhtemelen virüs girdi ve Valorant hesabım çalındı ve çalan kişi maili kendi üzerine almış(emin değilim fakat şifre sıfırlama deyince bana mail gelmiyor)ne yapmam lazım?
Ayrıca maili aldıysa da bir saçmalık var mail değişmek için gereken kod mailime gelmemiş gelen maili silmiş olabilir onu düşünüyorum.
Ticket attım yatırdığım VP kodları ve dekontları elimde var. Fakat oyunun içinden almadım. ByNoGame'den aldım. Ne yapabilirim? Alamama ihtimalim var mı?

Merhaba. Bilgisayarıma muhtemelen virüs girdi ve Valorant hesabım çalındı ve çalan kişi maili kendi üzerine almış(emin değilim fakat şifre sıfırlama deyince bana mail gelmiyor)ne yapmam lazım?
Ayrıca maili aldıysa da bir saçmalık var mail değişmek için gereken kod mailime gelmemiş gelen maili silmiş olabilir onu düşünüyorum.
Ticket attım yatırdığım VP kodları ve dekontları elimde var. Fakat oyunun içinden almadım. ByNoGame'den aldım. Ne yapabilirim? Alamama ihtimalim var mı?

ByNoGame yanlış bilmiyorsam Riot Game yetkili satıcısı ve yüksek ihtimal hesabı kurtarırsınız.

Daha önce kardeşimin hesabı çalındı ben geri aldım.
Sorulan bir kaç soruyu hatırlıyorum.
1. Kayıt olunan mail
2. Aldığın ilk skin
3. Geliştirdiğin ilk skin
Gibi sorular soruluyor ben bunları hatırladığım için geri aldım

Bynogame üzerinden alsanız dahi o kodları belli aralıklar ile siz kullandığınız için hesabın size ait olduğuna yönelik delil değeri taşımaktadır. Hesabın size ait olduğunu gösteren spesifik bilgiler de işinize yarayacaktır. Rİot tarafından sizlere bu yönde cevaplamanız için spesifik sorular da sorulabilir.​

Bynogame üzerinden alsanız dahi o kodları belli aralıklar ile siz kullandığınız için hesabın size ait olduğuna yönelik delil değeri taşımaktadır. Hesabın size ait olduğunu gösteren spesifik bilgiler de işinize yarayacaktır. Rİot tarafından sizlere bu yönde cevaplamanız için spesifik sorular da sorulabilir.​
oyun içinden kullanıldığında mail'e harcama dekontu gibi bir dekont geliyor ya ondan bahsediyorum. onlar var elimde. ama epinler'e erişebilirmiyim bilmiyorum belki bir kaç tanesine erişebilirim. haricinde oyunun gönderdiği giriş kodları vs var onları da istedi attım.
Daha önce kardeşimin hesabı çalındı ben geri aldım.
Sorulan bir kaç soruyu hatırlıyorum.
1. Kayıt olunan mail
2. Aldığın ilk skin
3. Geliştirdiğin ilk skin
Gibi sorular soruluyor ben bunları hatırladığım için geri aldım
ilk yükselttiğim silah ilk aldığım silah skini falan sordu onları da cevapladım iyon 2.0 vandal. ama ilk uğurluk ilk ajan falan hiç hatırlamıyorum onu da nasıl hatırlayayım seneler geçmiş
sanırım raze dediğim geçtim. kayıt olunan mail sonradan kullanılan mail falan hepsini yazdım ve maillere erişimim de var zate

oyun içinden kullanıldığında mail'e harcama dekontu gibi bir dekont geliyor ya ondan bahsediyorum. onlar var elimde. ama epinler'e erişebilirmiyim bilmiyorum belki bir kaç tanesine erişebilirim. haricinde oyunun gönderdiği giriş kodları vs var onları da istedi attım.​
E-pinlere Bynogame üzerinden geçmiş tarihli satın alımlarınızdan erişebilirsiniz diye düşünüyorum. E-pinleriniz ve kullanıldığı tarihler elinizi fazlasıyla güçlendirecektir.​

yani alamama ihtimalim var mı merak ediyorum. geçen güne kadar girip oynuyordum bi anda erişimimi kaybettim ne şifre sıfırlama için kod geliyor ne başka bişey. kullanıcı adımı unuttum dediğimde de mailime bu maille bağlantılı bir kullanıcı adı yok diyor. epostalarımdan da pc kendisi otomatik çıkış yapmıştı bilgisayarınızda kötü amaçlı yazılım olabilir şüphesiyle çıkış yaptık diyordu. baktım kendi ipmden başka bi ip yok mailde. anlamadım kafam çorba oldu

E-pinlere Bynogame üzerinden geçmiş tarihli satın alımlarınızdan erişebilirsiniz diye düşünüyorum. E-pinleriniz ve kullanıldığı tarihler elinizi fazlasıyla güçlendirecektir.​
evet onlara erişebilirim. elimde var yani şimdi hatırladım. bileti oluştururken yazmadım ama ticket'a dönüş yapınca sorarlarsa yazabilirim. ben ss olarak attım gene ama bilmiyorum ne zaman dönerler

oyun içinden kullanıldığında mail'e harcama dekontu gibi bir dekont geliyor ya ondan bahsediyorum. onlar var elimde. ama epinler'e erişebilirmiyim bilmiyorum belki bir kaç tanesine erişebilirim. haricinde oyunun gönderdiği giriş kodları vs var onları da istedi attım.

ilk yükselttiğim silah ilk aldığım silah skini falan sordu onları da cevapladım iyon 2.0 vandal. ama ilk uğurluk ilk ajan falan hiç hatırlamıyorum onu da nasıl hatırlayayım seneler geçmiş
sanırım raze dediğim geçtim. kayıt olunan mail sonradan kullanılan mail falan hepsini yazdım ve maillere erişimim de var zate
Umarım geri alırsın

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı