Paradoxy Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 511 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2022 #1 Valorant indirdim ama çalışmıyor. Bilgisayarım mavi ekran veriyor. Vanguard'ı sildim yükledim düzelmedi. Oyunu sil yükle yaptım düzelmedi.
Valorant indirdim ama çalışmıyor. Bilgisayarım mavi ekran veriyor. Vanguard'ı sildim yükledim düzelmedi. Oyunu sil yükle yaptım düzelmedi.
ŞenolGüneş Kilopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 3.046 Çözümler 34 Yer Bursa Nilüfer Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2022 #2 Sisteminiz nedir? Hangi işletim sistemini kullanıyorsunuz? Artı 0 Eksi
Burak Mataraci Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 1.112 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Ekim 2022 #3 Driverlar güncel midir? Artı 0 Eksi
KS KS Paradoxy Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 511 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2022 #4 Burak Mataraci dedi: Driverlar güncel midir? Genişletmek için tıkla... Evet hepsi güncel ŞenolGüneş dedi: Sisteminiz nedir? Hangi işletim sistemini kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Windows 10 Pro kullanıyorum. Artı 0 Eksi
Burak Mataraci dedi: Driverlar güncel midir? Genişletmek için tıkla... Evet hepsi güncel ŞenolGüneş dedi: Sisteminiz nedir? Hangi işletim sistemini kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Windows 10 Pro kullanıyorum.