Musty16 Hectopat Katılım 28 Temmuz 2022 Mesajlar 728 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2023 #1 Arkadaşlar başlıktan da görebileceğiniz gibi oyunu D diskine taşımak istiyorum. Direk ana dosyayı kes-at yapsam sorun olur mu? Yardımınızı bekliyorum... Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ocak 2023
Arkadaşlar başlıktan da görebileceğiniz gibi oyunu D diskine taşımak istiyorum. Direk ana dosyayı kes-at yapsam sorun olur mu? Yardımınızı bekliyorum...
Timsah Faruk Gigapat Forumun Hafızası Katılım 1 Mayıs 2014 Mesajlar 1.915 Makaleler 2 Çözümler 10 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Veri Tabanı Programcılığı, Grafik Tasarım 18 Ocak 2023 #2 Ctrl + X, D diskine girin, Ctrl + V. Riot Games klasörünü komple alın.
Musty16 Hectopat Katılım 28 Temmuz 2022 Mesajlar 728 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2023 #3 Timsah Faruk dedi: CTRL + X, D diskine girin, CTRL + v. Riot Games klasörünü komple alın. Genişletmek için tıkla... Peki bunları yaptıktan sonra onara falan basayım mi yoksa direk sorunsuz girip oynayabilir miyim?
Timsah Faruk dedi: CTRL + X, D diskine girin, CTRL + v. Riot Games klasörünü komple alın. Genişletmek için tıkla... Peki bunları yaptıktan sonra onara falan basayım mi yoksa direk sorunsuz girip oynayabilir miyim?
Timsah Faruk Gigapat Forumun Hafızası Katılım 1 Mayıs 2014 Mesajlar 1.915 Makaleler 2 Çözümler 10 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Veri Tabanı Programcılığı, Grafik Tasarım 18 Ocak 2023 #4 Musty16 dedi: Peki bunları yaptıktan sonra onara falan basayım mi yoksa direk sorunsuz girip oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Direk girin oynarsınız.
Musty16 dedi: Peki bunları yaptıktan sonra onara falan basayım mi yoksa direk sorunsuz girip oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Direk girin oynarsınız.
Musty16 Hectopat Katılım 28 Temmuz 2022 Mesajlar 728 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2023 #5 Timsah Faruk dedi: Direk girin oynarsınız. Genişletmek için tıkla... tamamdır teşekkür ederim.
Timsah Faruk Gigapat Forumun Hafızası Katılım 1 Mayıs 2014 Mesajlar 1.915 Makaleler 2 Çözümler 10 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Veri Tabanı Programcılığı, Grafik Tasarım 18 Ocak 2023 #6 Musty16 dedi: tamamdır teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı olursa Valorant Setup inidirip D diskini seçin. İnidiriyormuş gibi yapıp dosyaları kontrol edecek. Sonra çözülür problem çıkarsa.
Musty16 dedi: tamamdır teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı olursa Valorant Setup inidirip D diskini seçin. İnidiriyormuş gibi yapıp dosyaları kontrol edecek. Sonra çözülür problem çıkarsa.
Musty16 Hectopat Katılım 28 Temmuz 2022 Mesajlar 728 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2023 #7 O Timsah Faruk dedi: Sıkıntı olursa Valorant Setup inidirip D diskini seçin. İnidiriyormuş gibi yapıp dosyaları kontrol edecek. Sonra çözülür problem çıkarsa. Genişletmek için tıkla... Onar yapsam da aynı işlev değil mi?
O Timsah Faruk dedi: Sıkıntı olursa Valorant Setup inidirip D diskini seçin. İnidiriyormuş gibi yapıp dosyaları kontrol edecek. Sonra çözülür problem çıkarsa. Genişletmek için tıkla... Onar yapsam da aynı işlev değil mi?
Timsah Faruk Gigapat Forumun Hafızası Katılım 1 Mayıs 2014 Mesajlar 1.915 Makaleler 2 Çözümler 10 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Veri Tabanı Programcılığı, Grafik Tasarım 18 Ocak 2023 #8 Musty16 dedi: O Onar yapsam da aynı işlev değil mi? Genişletmek için tıkla... Onar yapınca girdileri C diskine göre yapıyor. Benim dediğim şekilde oyunu sanki sıfırdan D diskine indirmiş gibio oluyor.
Musty16 dedi: O Onar yapsam da aynı işlev değil mi? Genişletmek için tıkla... Onar yapınca girdileri C diskine göre yapıyor. Benim dediğim şekilde oyunu sanki sıfırdan D diskine indirmiş gibio oluyor.
Musty16 Hectopat Katılım 28 Temmuz 2022 Mesajlar 728 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2023 #9 @Timsah Faruk hocam hata oldu dediğiniz gibi yapıyorum. @Timsah Faruk hocam kurulumda direk d diskini mi seçiyim yoksa attığım riotgames dosyasını mı seçiyim?
@Timsah Faruk hocam hata oldu dediğiniz gibi yapıyorum. @Timsah Faruk hocam kurulumda direk d diskini mi seçiyim yoksa attığım riotgames dosyasını mı seçiyim?
Timsah Faruk Gigapat Forumun Hafızası Katılım 1 Mayıs 2014 Mesajlar 1.915 Makaleler 2 Çözümler 10 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Veri Tabanı Programcılığı, Grafik Tasarım 18 Ocak 2023 #10 Musty16 dedi: @Timsah Faruk hocam hata oldu dediğiniz gibi yapıyorum. @Timsah Faruk hocam kurulumda direk d diskini mi seçiyim yoksa attığım riotgames dosyasını mı seçiyim? Genişletmek için tıkla... D seçince otomatik riot games klasörünü bulur o.
Musty16 dedi: @Timsah Faruk hocam hata oldu dediğiniz gibi yapıyorum. @Timsah Faruk hocam kurulumda direk d diskini mi seçiyim yoksa attığım riotgames dosyasını mı seçiyim? Genişletmek için tıkla... D seçince otomatik riot games klasörünü bulur o.