Valorant çekiliş ile kazanılan VP kullanılırsa ban yenir mi?

nomore2k

Hectopat
Merhaba, 70.000 aboneli bir kanalın Discord sunucusunda 175 Valorant point çekilişi kazandım. Discord üzerinden bana yayın açtırıp VP'yi girmemi istedi girdim. Daha sonra arkadaşım şöyle bir şey yazdı:
"Hayırlı olsun kanka da bence o adam sahte kredi kartından VP alıyor."

Bende internetten bunun ne gibi bir sorun teşkil ettiğini araştırdım hesap banlanmasına kadar gidiyormuş. Hesapta oldukça skin var yani çok değerli benim için çekilişi kazandığımın SS ini falan aldım ban yersem ticket açarım diye ama içime bir şüphe oluştu bir sorun olur mu acaba? Bilen arkadaşlar cevap verirse sevinirim. İyi sosyaller.

Daha önce bu kanalın yaptığı çekilişlerden şikayet eden oldu mu? Hiç gördünüz mü? Ek olarak arkadaşın bence ile konuşmuş, kesin bir kanıtı yok.

Eğer sana epin kodu verdiyse bir şey olmaz. Ama kart bilgileri girmeni istiyorsa çalıntı karttır. Hesabın kapanır ve riot yatırdığın vp miktarı kadar epin alıp destek yoluyla kendilerine söylemeni ister.

Çalıntı kredi kartıyla alınırsa hesabın kapatılır, arkadaşın haklı.
benim elimde bir bilgi yoktu ki yayın açtı bende yükledim.

Eğer sana epin kodu verdiyse bir şey olmaz. Ama kart bilgileri girmeni istiyorsa çalıntı karttır. Hesabın kapanır ve riot yatırdığın vp miktarı kadar epin alıp destek yoluyla kendilerine söylemeni ister.
hayır kod olarak verdi RA- diye başlıyordu

hayır kod olarak verdi RA- diye başlıyordu
Daha önce bu kanalın yaptığı çekilişlerden şikayet eden oldu mu? Hiç gördünüz mü? Ek olarak arkadaşın bence ile konuşmuş, kesin bir kanıtı yok.
Görmedim hocam açıkçası.

Kod olarak bir sorun olmaz merak etme.
Hocam az aboneli olsa hiç girmezdim fakat adamın 70 bin abonesi var itibarı da zedelenir böyle bir şey olsa diye güvendim.

Hocam arkadaşın biraz coşmuş sana başta bu işin çalıntı kredi kartı ile yapıldığına dair bir bilgi verilmediyse yani habersizsen veya biri al kanka VP senin olsun demediyse ki çekiliş yapmış hiçbir şey olmaz ho 175VP.

Görmedim hocam açıkçası.

Muhtemelen sorun oluşturmayacaktır, arkadaşının kanıtı olsa neyse diyecektim de kanıtı da yok Muhtemelen kafadan sallamıştır. İnsanımız bilip bilmeden konuşmayı çok sever.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…