HEROUSTA26 Picopat Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2025 #1 Şu anki metada güçlü bir karakter midir? Eğer mainlenmesse insanların fazla instalock atmadığı Reyna Jett gibi çok oynanmayan ajan önerir misiniz?
Şu anki metada güçlü bir karakter midir? Eğer mainlenmesse insanların fazla instalock atmadığı Reyna Jett gibi çok oynanmayan ajan önerir misiniz?
Cengizlo Picopat Katılım 1 Haziran 2025 Mesajlar 534 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2025 #2 @HEROUSTA26 bence mainlenir, teleportunu koy vur kaç taktiğini çok kullanıyordum ben oynadığım zamanlar.
@HEROUSTA26 bence mainlenir, teleportunu koy vur kaç taktiğini çok kullanıyordum ben oynadığım zamanlar.
Mai_Sakurajima Hectopat Ekipman Ustası Katılım 16 Aralık 2022 Mesajlar 2.322 Çözümler 3 11 Ağustos 2025 #3 Cypher site tutmada efsane bir karakter.Çözmesi fln da basit olduğundan dolayı rahat bir karakter.Başka öneri istersen Zor Skye Sova Orta Gekko Fade Omen Kolay Brimstone Clove Deadlock Sage Son düzenleme: 11 Ağustos 2025
Cypher site tutmada efsane bir karakter.Çözmesi fln da basit olduğundan dolayı rahat bir karakter.Başka öneri istersen Zor Skye Sova Orta Gekko Fade Omen Kolay Brimstone Clove Deadlock Sage
HEROUSTA26 Picopat Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2025 #4 Cengizlo dedi: @HEROUSTA26 bence mainlenir, teleportunu koy vur kaç taktiğini çok kullanıyordum ben oynadığım zamanlar. Genişletmek için tıkla... hocam sizce omen nasıldır?
Cengizlo dedi: @HEROUSTA26 bence mainlenir, teleportunu koy vur kaç taktiğini çok kullanıyordum ben oynadığım zamanlar. Genişletmek için tıkla... hocam sizce omen nasıldır?
Cengizlo Picopat Katılım 1 Haziran 2025 Mesajlar 534 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2025 #5 @HEROUSTA26 hocam her karakter iyidir bana göre fakat taktikler bilmek lazım Omen'da.
HEROUSTA26 Picopat Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2025 #6 Cengizlo dedi: @HEROUSTA26 hocam her karakter iyidir bana göre fakat taktikler bilmek lazım Omen'da. Genişletmek için tıkla... Hocam peki sizce Cypher veya Breach nasıldır yani zayıf mı diye sordum.
Cengizlo dedi: @HEROUSTA26 hocam her karakter iyidir bana göre fakat taktikler bilmek lazım Omen'da. Genişletmek için tıkla... Hocam peki sizce Cypher veya Breach nasıldır yani zayıf mı diye sordum.
Cengizlo Picopat Katılım 1 Haziran 2025 Mesajlar 534 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2025 #7 @HEROUSTA26 ikisi de iyi karakterlerdir. İkisi de iyi kullanıldığında karşı takımı kanser edecek türdendir.
@HEROUSTA26 ikisi de iyi karakterlerdir. İkisi de iyi kullanıldığında karşı takımı kanser edecek türdendir.