eth Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 3.365 Makaleler 2 Çözümler 9 25 Ağustos 2022 #11 Ben sadece Phantom'u aldım beğendim açıkçası. Bıçak çok güzel değil ama Phantom güzel olmuş.
Egesenkaya Hectopat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2022 #12 itzduchy dedi: Ben pek beğenemedim. Çok ciddi söylüyorum gelecek olan Battle Pass daha iyi. Pek bir özelliği yok yeni gelecek olan champions setin. Neymiş elinde kupa tutuyormuş, neymiş kill aldıkça bıçak kırmızılaşıyormuş. Bunlar ne Allah aşkına? Genişletmek için tıkla... Gelecek Battle Pass'te neler var?
itzduchy dedi: Ben pek beğenemedim. Çok ciddi söylüyorum gelecek olan Battle Pass daha iyi. Pek bir özelliği yok yeni gelecek olan champions setin. Neymiş elinde kupa tutuyormuş, neymiş kill aldıkça bıçak kırmızılaşıyormuş. Bunlar ne Allah aşkına? Genişletmek için tıkla... Gelecek Battle Pass'te neler var?
K Kroozer Zeptopat Katılım 2 Ağustos 2024 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2024 #13 kondigal dedi: Champions set alınır mı? Değer mi? Genişletmek için tıkla... Kesinlikle