Valorant champions seti nasıl?

ArdaDgon

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba, şu an bilgisayara erişimim yok ve yeni seti goremedim hem sizin fikirleriniz almak istiyorum hem de yeni setin Phantom ve kelebeğin mağaza sslerini VP'leri gözükecek şekilde atabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:

6167 VP

Dosya Ekleri

• 1661415776977.png
    497 KB · Görüntüleme: 70
Öncelikle merhaba, şu an bilgisayara erişimim yok ve yeni seti goremedim hem sizin fikirleriniz almak istiyorum hem de yeni setin Phantom ve kelebeğin mağaza sslerini VP'leri gözükecek şekilde atabilir misiniz?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bence çok kötüler. Sırf hesaba değer katsın diye alanları anlamıyorum. Bu skinler göz zevki için fakat insanlar onları Riot tarafından yasaklanmış bir şey için kullanıyor. phantomu Asil Phantom'un efektisiz hali gibi.

Güzellik göreceli kavarmdır. Ben çok beğendim fakat farklı skinlerim olduğu için almak istemedim. YouTube'da videolar mevcut ama fiyatını istemişsiniz atayım.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    1,8 MB · Görüntüleme: 82
  • Adsız2.png
    1,4 MB · Görüntüleme: 60
  • Adsız3.png
    1,8 MB · Görüntüleme: 74
  • Adsız4.png
    1,5 MB · Görüntüleme: 74
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…