Çözüldü Valorant Clutch anlarında kayıt nasıl alınır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

micheal owen

Hectopat
Yer
Istanbul
Daha fazla  
Arkadaşlar, ben maçımın tamamen kayıt alınmasını istemiyorum. Depolama sıkıntımdan dolayı sadece Clutch anlarında veya vuruşlarımda kayıt alacak bir program var mıdır?

Çözüm
SteelSeries GG' de böyle bir özellik var. Hangi anları otomatik olarak kayıt alması gerektiğini özelleştirebiliyorsunuz. Sadece Valorant değil CS:GO Call Of Duty Fall Guys gibi bir sürü oyun seçenekleri de var.
1689845454289.png
Hocam herhangi bir program sizin oynayacağınız raunt öncesinde Clutch veya bela atacağınızı tahmin edemez, geleceği gören video kayıt programı daha geliştirilmedi diye biliyorum.

Her raunt öncesinde bir kayıt başlatın, eğer olmazsa kaydı silersiniz. Veya düşük kalitede tüm maçı da kaydedebilirsiniz.

Hocam herhangi bir program sizin oynayacağınız raunt öncesinde Clutch veya bela atacağınızı tahmin edemez, geleceği gören video kayıt programı daha geliştirilmedi diye biliyorum.

Her raunt öncesinde bir kayıt başlatın, eğer olmazsa kaydı silersiniz. Veya düşük kalitede tüm maçı da kaydedebilirsiniz.
Hocam kayıt ayarları önerebilirmisiniz dediğiniz gibi düşük kalitede maçları kaydediyim. geforce experince kullanıyorum

SteelSeries GG'de böyle bir özellik var. Hangi anları otomatik olarak kayıt alması gerektiğini özelleştirebiliyorsunuz. Sadece Valorant değil CS:GO Call of Duty Fall Guys gibi bir sürü oyun seçenekleri de var.
Eki Görüntüle 1869523

Çok teşekkür ederim hocam.

NVIDIA ekran kartı kullanıcıysan anında yeniden oynatma özelliği var. Ayarlardan atıyorum 3 dakikayı ayarlıyorsun, oyun esnasında güzel bir an olursa belirlediğin tuşa basarak son 3 dakikada ne yaşadıysan onun kaydını alıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı