Valorant çöktü mü?

froske123

Picopat
Daha fazla  
Selam dostlar, Valorant'a şu an 12 Eylül saat 21:09'da giriş yapmaya çalışıyorum siyah ekran veriyor ve bu siyah ekrani vermeden yarim saat önce hazir veriyordum, 1 dk bekletip oyun buluyordu. Sonra oyuna almiyordu kendi kendine oyunu bozuyordu oyun. Sonrasinda bu sefer lobiye aldi secimleri yaptık. Seçimler yapildiktan sonra en az 1-2 dk 0 saniyede bekletti herkesi. O sırada insanlar konuşabiliyordu sonra maç başlama ekrani geldi 1 dakika sonra falan Van 84 hata koduyla oyundan atti. Bu oyunun açılmama olayı şu an bir arkadaşımin daha başına geldi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet şu an bağlantı sorunu mevcut.

Birkaç kişiden daha duydum 1 saat içerisinde böyle hatalar, galiba çöktü oyun.

Sunucuları çöktü sanırım. Şu an herkes yaşıyor bu sorunu.

Hafta sonu hafta sonu olacak işmi bu hafta sonu bir kafa dagitmak için oyuna gireyim diyorum olan şeye bak.

Tam maça girdim bozuldu. Hiç hoş olmadı bu.

Bende de aynisi oldu bir de lobide kaç dakika bekletti. Hafta sonu olacak işmi bu. LoL'de de rankedda sorun var:/

Böyle şeylerde hep ban yedim sanıyorum hiçbir şey yapmasam da o korku geliyor istemsizce. Hesapta dünyanın parası var bir de onunda etkisi olabilir. Bu konuyu görünce rahatladım herkeste böyleymiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…