Valorant çöküyor

memossq

Centipat
Merhaba ben Valorant oynarken bir anda PC çöktü (ekran siyah oldu ve nereye tıklarsam tıklıyım böyle sanki ekran kartı resetleyince cıkan sesten cıkıyordu Win+CTRL+Shift+b yapınca çıkan) ve ondan sonra oyunu her açmayı denediğimde a critical error has occurred hatası alıyorum. Bunun neden olduğunu anlamadım fakat tabletimi 2.ekran yapmak için kullandığım bir uygulama vardı onu silince bir kere duzeldi ama tekrar aynı sorunu yaşadım. Son zamanlarda yaptığım bazı degisiklikler:

Windows 11 bağlam menüsünü cok sevmediğim için Windows 10'a çevirdim (Regedit'ten ayarlanıyor ekstra bir dosya oluşturulup)
Dediğim gibi tabletimi ikinci ekran yapmak için bir uygulama yükledim ama bu uygulamayı daha önce de kullanmıştım o zaman böyle bir hata yoktu (eskiden yaptığımda USB'den bağlıyordum şu an Type-C'den bir etkisi olur mu bilmem bence alakası yok)

Başka da yeni bir şey yapmadım bilgisayara internetteki neredeyse tüm çözümleri denedim MSI Afterburner ve RivaTuner uygulamalarını sildim.
Ayrıca hizmetler bölümünden VGC'yi otomatik açılması için ayarladım fakat bilgisayar açıldığında kendisi açılmadığını fark ettim neden olduğunu anlamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Regedit'ten yaptığım ayarı sildim oyuna giriyor bu sefer fakat hiçbir şey yapılmıyor. Birini davet etmeye çalışıyorum olmuyor oyuna girmeye çalışıyorum başarısız diyor.

(Düzenleme: Yine oyuna girmiyor)

Bu arada tekrar baktım ama ilk bilgisayarı açtığımda vgc hizmeti çalışıyor. Valorant'ı bir kere açmayı deneyince hatayı aldıktan sonra tekrar kapanıyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…