O onurkrzm Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2021 #1 Valla oyun çıktığından beri oynayamadım. Ne sorunu bu çözemedim hiçbir arkadaşım çözemedi. Dosya Ekleri Valorant Screenshot 2021.05.03 - 18.31.04.18.png 514,2 KB · Görüntüleme: 245
Sucuksuz_Yumurta Centipat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 310 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Lise 3 3 Mayıs 2021 #2 onurkrzm dedi: Valla oyun çıktığından beri oynayamadım. Ne sorunu bu çözemedim hiçbir arkadaşım çözemedi. Genişletmek için tıkla... Anladım deyip oyunun ayarlarına gir çözünürlüğü 1920x1080 yap. Artı 0 Eksi
onurkrzm dedi: Valla oyun çıktığından beri oynayamadım. Ne sorunu bu çözemedim hiçbir arkadaşım çözemedi. Genişletmek için tıkla... Anladım deyip oyunun ayarlarına gir çözünürlüğü 1920x1080 yap.
Poyraz_pkr Femtopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Kadın 3 Mayıs 2021 #3 Masaüstündeki çözünürlük ile aynı olması lazım oyun çözünürlüğün yoksa böyle olur bende de aynısı olmuştu. Artı 0 Eksi
Masaüstündeki çözünürlük ile aynı olması lazım oyun çözünürlüğün yoksa böyle olur bende de aynısı olmuştu.
Krmdmrz Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 4.721 Çözümler 16 3 Mayıs 2021 #4 Sistem nedir? Oyunun çözünürlük ayarlarını değiştirmiyor musunuz? Artı 0 Eksi
Poyraz_pkr Femtopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Kadın 3 Mayıs 2021 #5 Sucuksuz_Yumurta dedi: Anladım deyip oyunun ayarlarına gir çözünürlüğü 1920x1080 yap. Genişletmek için tıkla... Ya başka bir çözünürlükse? Artı 0 Eksi
Sucuksuz_Yumurta dedi: Anladım deyip oyunun ayarlarına gir çözünürlüğü 1920x1080 yap. Genişletmek için tıkla... Ya başka bir çözünürlükse?
Things Kilopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 2.761 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Weapons Designer, 3D Modeler 3 Mayıs 2021 #6 onurkrzm dedi: Valla oyun çıktığından beri oynayamadım. Ne sorunu bu çözemedim hiçbir arkadaşım çözemedi. Genişletmek için tıkla... Oyuna girdikten sonra iki kere F11'e basmayı denedin mi? Olmazsa ekran kartının kontrol panelinden çözünürlük ayarı yapabilirsin. Artı 0 Eksi
onurkrzm dedi: Valla oyun çıktığından beri oynayamadım. Ne sorunu bu çözemedim hiçbir arkadaşım çözemedi. Genişletmek için tıkla... Oyuna girdikten sonra iki kere F11'e basmayı denedin mi? Olmazsa ekran kartının kontrol panelinden çözünürlük ayarı yapabilirsin.
Sucuksuz_Yumurta Centipat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 310 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Lise 3 3 Mayıs 2021 #7 Poyraz_pkr dedi: Ya başka bir çözünürlükse? Genişletmek için tıkla... O zaman başka bir çözünürlüğü alsın. onurkrzm dedi: Valla oyun çıktığından beri oynayamadım. Ne sorunu bu çözemedim hiçbir arkadaşım çözemedi. Genişletmek için tıkla... Bu arada ben kurduğunda böyle bir uyarı yoktu Artı 0 Eksi
Poyraz_pkr dedi: Ya başka bir çözünürlükse? Genişletmek için tıkla... O zaman başka bir çözünürlüğü alsın. onurkrzm dedi: Valla oyun çıktığından beri oynayamadım. Ne sorunu bu çözemedim hiçbir arkadaşım çözemedi. Genişletmek için tıkla... Bu arada ben kurduğunda böyle bir uyarı yoktu
KS KS O onurkrzm Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2021 #8 Sucuksuz_Yumurta dedi: Anladım deyip oyunun ayarlarına gir çözünürlüğü 1920x1080 yap. Genişletmek için tıkla... tıklanmıyor imleç ekranın dikey olarak yarısına geliyor maks Artı 0 Eksi
Sucuksuz_Yumurta dedi: Anladım deyip oyunun ayarlarına gir çözünürlüğü 1920x1080 yap. Genişletmek için tıkla... tıklanmıyor imleç ekranın dikey olarak yarısına geliyor maks