Valorant çözünürlük sorunu

Mehmet Durdu

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar, dönüştürücü kablo kullanıyordum monitörüm VGA idi. HDMI soketine dönüştürdüm. Dönüştürücü kablom bozuldu bende onboard a geçiş yapayım dedim yeni kablo alana kadar. Kabloyu aldım bu sefer Display Port dönüştürücü aldım. Kendi ekran kartıma geçiş yaptım. Valorant'ı HDMI tarafında oynarken hiçbir sorun yoktu 4:3 çözünürlük bağımlısıyım gayet iyi kullanıyordum. Her türlü seçeneği denedim bir türlü olmuyor. Pencereli tam ekranda kullanıyorum leş gibi görünüyor eski haline döndürmem için çözüm sunabilecek var mı? NVIDIA denetim masası da ise yaramadı bu arada. (Ekran kartı driver Windows her şey güncel)
Anlamadığım konu aynı özelliklerde önceden de oynuyordum. Display Port'a geçiş yaptığından dolayı olmuş olabilir diyorum. Bunun bir çözümü var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aygıt yöneticisinden görüntü bağdaştırıcılarına gelip monitörünüzü devre dışı bırakın. Bende bunun gibi bir sorun yaşamıştım altlar üstler siyah bir şekilde basık leş gibi gözüküyordu. Öyle yaptım düzeldi. (Umarım isimleri doğru söylemişimdir, telefondan yazdım.)

Aygıt yöneticisinden görüntü bağdaştırıcılarına gelip monitörünüzü devre dışı bırakın. Bende bunun gibi bir sorun yaşamıştım altlar üstler siyah bir şekilde basık leş gibi gözüküyordu. Öyle yaptım düzeldi. (Umarım isimleri doğru söylemişimdir, telefondan yazdım.)
Teşekkür ederim eve gittiğimde ilk işim deneyeceğim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı