prohalko Centipat Katılım 13 Mayıs 2024 Mesajlar 16 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2025 #1 Excalibur laptopum var. İçinde 4060 var bir de NVMe SSD var. Diğer oyunlar çok rahat açılırken CS 2 gibi Valorant açılması aşırı uzun sürüyor.
Excalibur laptopum var. İçinde 4060 var bir de NVMe SSD var. Diğer oyunlar çok rahat açılırken CS 2 gibi Valorant açılması aşırı uzun sürüyor.
R RightCloud Hectopat Katılım 14 Ağustos 2021 Mesajlar 326 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2025 #2 Açılması derken valoranti açtıktan sonra maça girdiğinde çıkan ekran mı yoksa direk sıfırdan valorantı açmak mı Artı 0 Eksi
Açılması derken valoranti açtıktan sonra maça girdiğinde çıkan ekran mı yoksa direk sıfırdan valorantı açmak mı
KS KS prohalko Centipat Katılım 13 Mayıs 2024 Mesajlar 16 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2025 #3 direk sıfırdan Artı 0 Eksi
lastquise Picopat Katılım 22 Haziran 2025 Mesajlar 361 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2025 #4 prohalko dedi: direk sıfırdan Genişletmek için tıkla... Oyunu ikidir alta alırsan uzun sürer. Benimki de hızlı açılırken geçen gün Alt+Tab attım gereğinden fazla sürdü. Artı 0 Eksi
prohalko dedi: direk sıfırdan Genişletmek için tıkla... Oyunu ikidir alta alırsan uzun sürer. Benimki de hızlı açılırken geçen gün Alt+Tab attım gereğinden fazla sürdü.
KS KS prohalko Centipat Katılım 13 Mayıs 2024 Mesajlar 16 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2025 #5 lastquise dedi: Oyunu ikidir alta alırsan uzun sürer. Benimki de hızlı açılırken geçen gün Alt+Tab attım gereğinden fazla sürdü. Genişletmek için tıkla... ondan değil alta almasam da yavaş açılıyo Artı 0 Eksi
lastquise dedi: Oyunu ikidir alta alırsan uzun sürer. Benimki de hızlı açılırken geçen gün Alt+Tab attım gereğinden fazla sürdü. Genişletmek için tıkla... ondan değil alta almasam da yavaş açılıyo
lastquise Picopat Katılım 22 Haziran 2025 Mesajlar 361 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2025 #6 prohalko dedi: ondan değil alta almasam da yavaş açılıyo Genişletmek için tıkla... Cs2 de de oluyorsa senin pc de sorun var Artı 0 Eksi
prohalko dedi: ondan değil alta almasam da yavaş açılıyo Genişletmek için tıkla... Cs2 de de oluyorsa senin pc de sorun var
KS KS prohalko Centipat Katılım 13 Mayıs 2024 Mesajlar 16 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2025 #7 Valorant dışında hiçbirinde olmuyor lastquise dedi: CS2 de de oluyorsa senin PC de sorun var Genişletmek için tıkla... Valorant dışında hiçbirşeyde olmuyor ??? Bu sorunun çözümü Excalibur Control Center'i silmek olabilir mi? Son düzenleme: 30 Ağustos 2025 Artı 0 Eksi
Valorant dışında hiçbirinde olmuyor lastquise dedi: CS2 de de oluyorsa senin PC de sorun var Genişletmek için tıkla... Valorant dışında hiçbirşeyde olmuyor ??? Bu sorunun çözümü Excalibur Control Center'i silmek olabilir mi?