Taha Kuzu Hectopat Katılım 7 Aralık 2021 Mesajlar 147 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2023 #1 Merhaba. Valorant Config dosyasının içi boş. Şöyle göstereyim. Ne yapmam lazım düzelmesi için?
League Of Gamers Hectopat Katılım 17 Haziran 2021 Mesajlar 678 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2023 #2 Taha Kuzu dedi: Merhaba. Valorant Config dosyasının içi boş. Şöyle göstereyim. Ne yapmam lazım düzelmesi için? Eki Görüntüle 1797224 Genişletmek için tıkla... Config dosyalarının olduğu klasörleri silin ve oyuna girin sorun çözülecektir.
Taha Kuzu dedi: Merhaba. Valorant Config dosyasının içi boş. Şöyle göstereyim. Ne yapmam lazım düzelmesi için? Eki Görüntüle 1797224 Genişletmek için tıkla... Config dosyalarının olduğu klasörleri silin ve oyuna girin sorun çözülecektir.
Taha Kuzu Hectopat Katılım 7 Aralık 2021 Mesajlar 147 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2023 #3 League Of Gamers dedi: Config dosyalarının olduğu klasörleri silin ve oyuna girin sorun çözülecektir. Genişletmek için tıkla... Denedim olmadı.
League Of Gamers dedi: Config dosyalarının olduğu klasörleri silin ve oyuna girin sorun çözülecektir. Genişletmek için tıkla... Denedim olmadı.
A AyakPaçaİşkembe Zeptopat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2023 #4 Taha Kuzu dedi: Denedim olmadı. Genişletmek için tıkla... sorunu çözebildin mi
Taha Kuzu Hectopat Katılım 7 Aralık 2021 Mesajlar 147 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2023 #5 AyakPaçaİşkembe dedi: Sorunu çözebildin mi? Genişletmek için tıkla... Valorant'tan kaynaklı bir durummuş en kısa sürede düzelticeklermiş yeni güncelleme ile böyle oldu 2-3 güne düzelir.
AyakPaçaİşkembe dedi: Sorunu çözebildin mi? Genişletmek için tıkla... Valorant'tan kaynaklı bir durummuş en kısa sürede düzelticeklermiş yeni güncelleme ile böyle oldu 2-3 güne düzelir.