HuseyinWalker Femtopat Katılım 5 Ocak 2022 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2022 #1 Merhabalar. Bu aralar Valorant'a girerken Config dosyası vermeye başladı. Sebebi nedir veya herhanngi bir sorun mu var? 20-30 FPS oynuyorum.
Merhabalar. Bu aralar Valorant'a girerken Config dosyası vermeye başladı. Sebebi nedir veya herhanngi bir sorun mu var? 20-30 FPS oynuyorum.
The Snow Patrol Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 1.355 Çözümler 23 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Şubat 2022 #2 HuseyinWalker dedi: Merhabalar. Bu aralar Valorant'a girerken Config dosyası vermeye başladı. Sebebi nedir veya herhanngi bir sorun mu var? 20-30 FPS oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Ne yani Valorant Config mi dağıtıyor? Sorunuz hiç anlaşılır değil. Artı 0 Eksi
HuseyinWalker dedi: Merhabalar. Bu aralar Valorant'a girerken Config dosyası vermeye başladı. Sebebi nedir veya herhanngi bir sorun mu var? 20-30 FPS oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Ne yani Valorant Config mi dağıtıyor? Sorunuz hiç anlaşılır değil.
KS KS HuseyinWalker Femtopat Katılım 5 Ocak 2022 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2022 #3 The Snow Patrol dedi: Ne yani Valorant Config mi dağıtıyor? Sorunuz hiç anlaşılır değil. Genişletmek için tıkla... bilmiyorum oyundayken fps düşüyor ce config dosyası atıyor onu not belgesi olarak açtığımda hiçbirşey çıkmıyor Artı 0 Eksi
The Snow Patrol dedi: Ne yani Valorant Config mi dağıtıyor? Sorunuz hiç anlaşılır değil. Genişletmek için tıkla... bilmiyorum oyundayken fps düşüyor ce config dosyası atıyor onu not belgesi olarak açtığımda hiçbirşey çıkmıyor