Valorant critical error veriyor

Ceyhun Ali Genç

Yoctopat
Daha fazla  
Valorant critical error veriyor. Vgc ile ilgili her şeyi denedim, virüs Defender'ları kapatıp denedım, Vanguard'ı silip yapmayı denedim. Yani her şeyi denedım kısaca. Bunun farklı bır çözümü var mı? Format atmak da ıstemıyorum, ılla format mı yoksa var mı baska bir çözüm yolu?

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam oyunun dosyalarını dosya yolundan silip tekrar deneyin. Eğer sadece Valorant böyle sapıtıyorsa ticket atabilirsiniz.

Hocam Valorant hesabınız ile Riot Games destek sitesine girip gerekli kategoriye göre destek talebi açıyorsunuz. Gerekli bilgileri sağlayarak doğru kategoride destek bileti açarsanız yardımcı olurlar.

Tamam teşekkürler arkadaşım uyanınca söylerim dener

Hocam Valorant hesabınız ile Riot Games destek sitesine girip gerekli kategoriye göre destek talebi açıyorsunuz. Gerekli bilgileri sağlayarak doğru kategoride destek bileti açarsanız yardımcı olurlar.

Hocam söylemiş fakat geri dönüş olmamış 3 gün önce söylemiş

Hocam oyunun dosyalarını dosya yolundan silip tekrar deneyin. Eğer sadece Valorant böyle sapıtıyorsa ticket atabilirsiniz.

Hocam dosya yolu nedir veya isterseniz anlatmanız için Discord vereyim

Son düzenleme:
Msc'den vgc'yi kapattın mı? Kapatırsan açılmıyor. Hizmetlerden de kapatmamış olman gerek.

MSC'den Vgc'yi kapattın mı? Kapatırsan açılmıyor. Hizmetlerden de kapatmamış olman gerek.

Ya kanka her şeyi yaptım vgc açtım virüs tarayıcıları kapadım Valorant'ı yönetici olarak çalıştırdım falan ama şu an düzeldi Riot'a yazdım yardım ettiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…