Öncelikle herkese iyi akşamlar dilerim. Valorant'taki Cyrax skinler alınır mı? Direkt tüm seti alamam çünkü maalesef ki param kısıtlı. Cyrax Ghost almayı düşünüyorum az çok hoşuma gitti gibi, sizce alınır mı? Yorum ve eleştirilerinizi bekliyorum.
Öncelikle herkese iyi akşamlar dilerim. Valorant'taki Cyrax skinler alınır mı? Direkt tüm seti alamam çünkü maalesef ki param kısıtlı. Cyrax Ghost almayı düşünüyorum az çok hoşuma gitti gibi, sizce alınır mı? Yorum ve eleştirilerinizi bekliyorum.
Öncelikle herkese iyi akşamlar dilerim. Valorant'taki cyrax skinler alınır mı? Direkt tüm seti alamam çünkü maalesef ki param kısıtlı. Cyrax ghost almayı düşünüyorum az çok hoşuma gitti gibi, sizce alınır mı? Yorum ve eleştirilerinizi bekliyorum.
Bence alınmaz, daha güzel skinler var. Hem buna 2175 vp çok, 1775 VP olsaydı biraz f/p olabilirdi. Ghosta bence ulupençe,yağmacı,gaia,fatih ghostları önerebilirim hepsi ucuz ve çok iyi şahsen. 3000Vpye kadar veririm diyorsanda radiant entertainment system Ghostta güzel bir seçenek.