- RAM
- 4 GB
- Ekran kartı
- AMD Radeon R7 250
Nasıl güncelleyeceğim hakkında bir fikrim yok.Ekran kartın DirectX 11 de shader 5.0 da destekliyor. Driverların güncel mi?
Nasıl güncelleyeceğim hakkında bir fikrim yok.
Önce bunları yaparak önceki driverları sil.Rehber: DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...www.technopat.net
Sonra da bu linkten sürücüyü indir ve kur.
Önce bunları yaparak önceki driverları sil.Rehber: DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...www.technopat.net
Link bozulmuş.
Buradan yükle Windows 10 64 veya 32 Bit olanı seç( hangisini kullanıyorsan). WHQL olanı iAMD Radeon™ R7 240 Drivers & Support | AMD
www.amd.com
Link bozulmuş.
Buradan yükle Windows 10 64 veya 32 Bit olanı seç( hangisini kullanıyorsan). WHQL olanı indir.AMD Radeon™ R7 240 Drivers & Support | AMD
www.amd.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.