Ekran kartınız gereksinimleri karşılamıyor.Valorant indirdim daha yeni ve böyle bir hata ile karşılaştım. Bunu nasıl düzeltebilirim? Pek bir fikrim yok çünkü.
Valorant indirdim daha yeni ve böyle bir hata ile karşılaştım. Bunu nasıl düzeltebilirim? Pek bir fikrim yok çünkü.
Ekran kartınız nedir?
Ekran kartın hem kaldırmadığı için hem de DX11 olmadığı için oynayamazsın.
GeForce 310M
Ekran kartınızın feature level sürümü 10.1 olarak görünmekte. Yani tam olarak DirectX 11 desteği yok. Sizin baktığınız yer ise işletim sisteminin desteklediği maksimum DirectX sürümü.
Ekran kartınızın feature level sürümü 10.1 olarak görünmekte. Yani tam olarak DirectX 11 desteği yok. Sizin baktığınız yer ise işletim sisteminin desteklediği maksimum DirectX sürümü.
Peki çözümü var mı bunun?
Size öğlen özellikleri atarım.
Çözümü DirectX 11 destekleyen bir ekran kartına geçiş yapmak. Ekran kartınız zaten çok eski.
DxDiag üzerinden bakıyorsanız "ekran" sekmesine tıklayın. Daha sonra en sağda "özellik" kısmından ekran kartınızın dssteklediği maksimum feature level sürümünü görebilirsiniz.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.