Bazı oyunların çalışması için gerekli olan DirectX 9 dosyalarının sisteme otomatik olarak indirilmesini sağlayan ufak araç. Bu araç eksik DirectX dosyalarını tespit eder ve bunları internetten indirip kurar. Bu bağlamda Internet bağlantısı...
www.technopat.net
Kurup yazılımı çalıştırın. Sonra sistemi yeniden başlatın.
Bazı oyunların çalışması için gerekli olan DirectX 9 dosyalarının sisteme otomatik olarak indirilmesini sağlayan ufak araç. Bu araç eksik DirectX dosyalarını tespit eder ve bunları internetten indirip kurar. Bu bağlamda Internet bağlantısı...
www.technopat.net
Kurup yazılımı çalıştırın. Sonra sistemi yeniden başlatın.
R5'te apu varmi bilmiyorum ama bu seviye kartlarda directx12 yada 11 olur. Açmaması mümkün değil. Sebebi directx güncel olmaması. Attığım yazılımı çalıştırsa sorun düzelecek ama...
O zaman mecbur rx6650'yi kullanacak. Şuanda yeni birşey öğrenmiş oldun zaten hayırlı olsun. Sorunu şu attığım setupu kullanıp directx'i güncellese sorun düzelecek. Bu sorunun ilacı bu. Hiç desteklemeyen gpular var. Siz ona denk gelmişsinizdir.
200kb bişey zaten dxweb setup yazar. Çift tıkla çalıştır. Eksik dosyaları internetten alacak işte, nasıl calistiramiyorsun?
R5'te apu varmi bilmiyorum ama bu seviye kartlarda directx12 yada 11 olur. Açmaması mümkün değil. Sebebi directx güncel olmaması. Attığım yazılımı çalıştırsa sorun düzelecek ama...
O zaman mecbur rx6650'yi kullanacak. Şuanda yeni birşey öğrenmiş oldun zaten hayırlı olsun. Sorunu şu attığım setupu kullanıp directx'i güncellese sorun düzelecek. Bu sorunun ilacı bu. Hiç desteklemeyen gpular var. Siz ona denk gelmişsinizdir.
200kb bişey zaten dxweb setup yazar. Çift tıkla çalıştır. Eksik dosyaları internetten alacak işte, nasıl calistiramiyorsun?
Bak şimdi arkadaşım, ilk oncelikle bilgisayarin internete bağlı olduğundan emin ol. Sonra verdiğim linke bir kere bas, gelen yerden turuncu indir düğmesine bas. Bastiginda 200kb boyutunda bir indirme işlemi başlayacak. İstersen indirilenler klasöründe istersen chromedan Ctrl+J yapıp indirilenler bölümünden dosyayı açabilirsin. Ben Windows gezgininden indirilenler klasörüne girdiğini varsayıyorum. Dosyayin ismi dxwebsetup. Bu dosyaya iki defa tıklat ve uyarı yeri gelecek. Kullanıcı hesabı denetimi yüzünden dosya yönetici olarak açılıyor. Gelen uyarıya evet dedikten sonra yazılım açılacak. Sonra next next de, yazılım bilgisayarını tarayacak ve eksik dosyaları bulacak. Sonra yine nexte basicaksin, eksik dosyalar yuklenecek. Sonra yeniden baslatacaksin bilgisayarı sorun çözülecek bu kadar. Anlaman için aşırı detaylı anlattım. Umarım anlamışsındır.
Dxwebsetupu açinca bu ekran gelecek, burdaki nexte basicaksin. Bu kadar.