Valorant D3dd GPU hatası

serhandesouza

Centipat
Daha fazla  
Valornata giriş yapamıyorum. Karşıma Valorant'a D3dd GPU hatası çıkıyor. Ama sistemim yeni.
İşlemci: Ryzen 5 5500.
Ekran kartı: RX6650 XT.
16 GB RAM.
A 520M k anakart.
Driverlar güncel ama hata aynı.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-07-11 131523.png
    25,2 KB · Görüntüleme: 51
Kurup yazılımı çalıştırın. Sonra sistemi yeniden başlatın.

DirectX 11 destekliyor mu ekran kartın?
rx 6650 xt ekran kartım desteklmesi lazım 12yi bile destekliyor

indirdim bunu hangi yuzılımı çalıştıracağım

Normalde desteklemeyen kartlarda bu hatayla karşılaşılır. Acaba CPU içindeki grafik kartından falan mı çalışıyor oyun?

rx 6650 xt ekran kartım desteklmesi lazım 12yi bile destekliyor

indirdim bunu hangi yuzılımı çalıştıracağım
200kb bişey zaten dxweb setup yazar. Çift tıkla çalıştır. Eksik dosyaları internetten alacak işte, nasıl calistiramiyorsun?

R5'te apu varmi bilmiyorum ama bu seviye kartlarda directx12 yada 11 olur. Açmaması mümkün değil. Sebebi directx güncel olmaması. Attığım yazılımı çalıştırsa sorun düzelecek ama...

Yokmuş.

Eki Görüntüle 1857589

Bakalım, ben hiç görmedim DirectX aracı kurularak çözüldüğünü. Yine de denemekten zarar gelmez. Yeni bir şey öğrenmiş olurum hem.
O zaman mecbur rx6650'yi kullanacak. Şuanda yeni birşey öğrenmiş oldun zaten hayırlı olsun. Sorunu şu attığım setupu kullanıp directx'i güncellese sorun düzelecek. Bu sorunun ilacı bu. Hiç desteklemeyen gpular var. Siz ona denk gelmişsinizdir.

Şuan sürüm directx 12

Kanka iletişim bilgisi verir misin ben çok anlamıyorum bu konulardan bana daha detaylı anlatır mısın lütfen

Şuan sürüm directx 12

Kanka iletişim bilgisi verir misin ben çok anlamıyorum bu konulardan bana daha detaylı anlatır mısın lütfen
Bak şimdi arkadaşım, ilk oncelikle bilgisayarin internete bağlı olduğundan emin ol. Sonra verdiğim linke bir kere bas, gelen yerden turuncu indir düğmesine bas. Bastiginda 200kb boyutunda bir indirme işlemi başlayacak. İstersen indirilenler klasöründe istersen chromedan Ctrl+J yapıp indirilenler bölümünden dosyayı açabilirsin. Ben Windows gezgininden indirilenler klasörüne girdiğini varsayıyorum. Dosyayin ismi dxwebsetup. Bu dosyaya iki defa tıklat ve uyarı yeri gelecek. Kullanıcı hesabı denetimi yüzünden dosya yönetici olarak açılıyor. Gelen uyarıya evet dedikten sonra yazılım açılacak. Sonra next next de, yazılım bilgisayarını tarayacak ve eksik dosyaları bulacak. Sonra yine nexte basicaksin, eksik dosyalar yuklenecek. Sonra yeniden baslatacaksin bilgisayarı sorun çözülecek bu kadar. Anlaman için aşırı detaylı anlattım. Umarım anlamışsındır.
Dxwebsetupu açinca bu ekran gelecek, burdaki nexte basicaksin. Bu kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…