Valorant daha kolay adam vurmak için grafik ayarı tavsiyesi

Sevimli Tilki

Hectopat
Daha fazla  
Valorant'ı hiç kasmadan yüksek FPS oynayabiliyorum ancak daha rahat adam vurmak için grafik ayarlarını nasıl yapmalıyım emin olamadım. Bazı yerlerde her şeyi en düşükte kullanmam önerildi veya öyle okudum. Sizin tavsiyeniz nedir? Grafik ayarları dışında başka ayarlarda var oyunun rengini daha zıt renklere çevirebilir miyim?

Valorant'ı hiç kasmadan yüksek FPS oynayabiliyorum ancak daha rahat adam vurmak için grafik ayarlarını nasıl yapmalıyım emin olamadım. Bazı yerlerde her şeyi en düşükte kullanmam önerildi veya öyle okudum. Sizin tavsiyeniz nedir? Grafik ayarları dışında başka ayarlarda var oyunun rengini daha zıt renklere çevirebilir miyim?

Hellian TV söylemişti genelde en düşük ayarlarda oyna ki rakip gizlenemesin sen Hellian TV'yi izle yine de ben tam hatırlamıyorum.

Düşükte oynamak en mantıklısı, boşuna göz yormaya gerek yok, bloom falan açabilirsin isteğe bağlı olarak. Onun dışında renk ayarı da yapılabilir.

Ben biraz görsel açıdan tatmin olmak için materyal ve doku kalitesini ortaya, ayrıntı ve arayüz kalitesini düşüğe, vinyet ve VSync'yi kapalıya, kenar yumuşatmayı MSAA 4X'e (Uzaktaki rakiplerin kafası daha pürüzsüz oluyor ve daha rahat kafadan vuruş yapabiliyorsun.), eşyönsüz filtrelemeyi 4X'e çektim. Netliği Arttır açık, deneysel keskinleştirme açık, bloom açık, diğerleri kapalı. Benim grafik ayarlarım bunlar ve rakip çok rahat görünüyor. Bloom oyundaki bazı yetenekleri daha parlak hale getirir (Sova'nın şok oku gibi). Böylelikle daha rahat hangi yetenek nereye atılıyor öğrenebilirsin.

Hem performans hem de görsel açıdan tatmin oluyorsun.

Eğer tryhard kasıyorsanız bütün ayarları düşüğe çekin, kenar yumuşatma ve eşyönsüz filtreleme yukarıda yazdığım gibi kalsın, bloom kapayın.

Grafik ayarlarının adam öldürmek ile pek ilgisi yok aslında. Önemli olan aimin, oyun bilgin (Gamesense) ve mentaliten.

Dusuk ayar, bloom acik, MSAA 2X.

Tüm ayarları düşüğe al, eşyönsüz süzme FXAA olsun, 16X yap. Çözünürlük 1280x1024 iyidir, renk körlüğün sarı(yeşil) olarak ayarla. Ekstra isteğine bağlı ekran kartına göre sürücü ayarlarından renk körlüğü tekrar yapabilirsin. Crosshair olarak da 1-2-2-2 öneririm. Son sezon güncellemesi öncesi yücelik bitirdim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı